Skip to main content

SNERYDNING VORDINGBORG

Professionel og billig snerydning i Vordingborg

Når borgruinerne er dækket af sne, og kun Gåsetårnets falmede grønne farve rager op blandt alt det hvide, ved vi, at vinteren også er kommet til Vordingborg. Men det vidste du sikkert, før solen stod op, for du har vel været ude at rydde sne og salte – ikke sandt? Ellers så er det bare med at komme ud og komme i gang! Det er nemlig din pligt, ifølge loven, at dine private arealer med tilhørende fortove holdes ryddede og farbare, dagen igennem fra kl. 7-22. Der er mange, som tager for let på opgaven og blæser på reglerne, men du kan i princippet blive takseret en bødestraf, hvis du ikke overholder dem. Selvom ordensmagten i Vordingborg skulle lade bødehæftet blive i lommen, så risikerer du alligevel, at nogen kommer til skade på din matrikel, og så har vi balladen. Lige pludselig står du med risiko for sagsanlæg, og det kan blive mange gange dyrere end en bøde. Hvis du gerne vil undgå bøder eller mulige sagsanlæg, eller bare gerne vil undgå sliddet ved snerydning og egen glatførebekæmpelse, så tag kontakt til Snevagten A/S. Vi står gerne for alle dine snerydningsbehov i Vordingborg, uanset om du er privat grundejer eller ejer en virksomhed, med store parkeringsarealer og indgangsstier. En snerydningsaftale med os sikrer dig en fast, lav pris på al snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i hele sæsonen, og vi foretager alt arbejde for dig helt automatisk, uden du behøver rette henvendelse til os. Vi har nemlig avancerede værktøjer, som hjælper os med at forudse, hvornår der vil være mest brug for os i Vordingborg, så vi kan stille med mandskab og maskineri døgnet rundt. Tegner du kontrakt med os, tilbyder vi, blandt andet:

  • Snerydning og saltning kort før klokken syv, så effekten holder længst muligt
  • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
  • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraudkald
  • Unikke garantier på laveste pris og fuld tilfredshed
  • Fast lav saltpris med lagergaranti hele sæsonen
  • Fuld GPS-dokumentation på udført arbejde

Unik pris- og tilfredshedsgaranti

Vores mål er at få glade og tilfredse kunder. Vi har 10 års erfaring med snerydning og generel glatførebekæmpelse, og derfor ved vi også, hvordan vi gør kunderne tilfredse. Vi gør arbejdet ordentligt og til en god pris! Det er ikke bare snak, det er faktisk noget, vi garanterer!
Vi garanterer fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Ganske enkelt, hvis du ikke føler, vi har løst opgaven for dig på tilfredsstillende vis, så vil vi i første omgang gøre alt for et rette op på problemet, men hvis det ikke kan lade sig gøre, så betaler du lige akkurat 0 kroner. Mennesker kan begå fejl, men du skal ikke betale for dem.
Vi garanterer også den laveste pris på snerydning i Vordingborg. Vi vil være billigst, og derfor matcher vi prisen på stedet, hvis du får et tilbud, der er bedre end vores, med sammenlignelige vilkår og services.

Hvis du gerne vil sikre, at snerydningen ordnes på en professionel og effektiv facon, så tag fat i Snevagten.

Du kan kontakte os på tlf. 73 70 84 48 eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Hvis du har nogle spørgsmål, så kan du altid stille dem her, da vi altid har uddannet og kvalificeret personale siddende i den anden ende. Hvis du gerne vil vide, hvad snerydning og glatførebekæmpelse kommer til at koste på dine arealer, kan du prøve vores prisberegner, som giver dig et vejledende overslag på en pris. Vi anbefaler, at du bestiller en tid, så kommer vi ud og besigtiger dine arealer grundigt, så vi kan give dig et præcist, og selvfølgelig helt uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.