Snerydning i København

Når vinteren melder sin ankomst, og søerne i byen får et fint lag is på, så gælder det om at være varsom! Sneen melder sin ankomst uden megen varsel, så det er en god ide at have styr på snerydningen, hvis du bor eller har virksomhed i København.

Det behøver ikke være besværligt eller dyrt at få orden på snerydningen. Tværtimod. For med en saltnings- og snerydningsaftale med Snevagten A/S, får du klaret alt i glatførebekæmpelse på dine udendørs arealer, hvor der færdes mennesker, så de altid holdes i gangbar stand. Vi har været Danmarks førende private snerydningsvirksomhed de sidste 10 år, og vi er din lokale ekspert i København. 

Fordele for private og erhverv

København er vores kære hovedstad og naturligvis også centrum for vores gode service og vores topmoderne maskinstationer. Derfor kan vi garantere kvalitetsbevidst snerydning hver gang. Der er ingen forskel på, om du skal have snerydning til fællesvejen eller fortovene, eller om du har brug for at rydde din virksomheds parkeringspladser. Vores saltning, snerydning og generelle glatførebekæmpelse betyder, at du slipper for at ligge søvnløs ved tanken om potentielle erstatningskrav ved personskade på grund af isglatte arealer. I stedet kan du stå op med ro i sindet og nyde det smukke ved vinteren, og ikke have det som en af alle de stakler, der står forfrosne ude i kulden med sneskovlen. 

Med en snerydningsaftale hos os, får du en masse fordele, uanset om du har hyret os til privat eller erhverv. Du får eksempelvis døgnberedskab både på telefon og på e-mail. Vi rykker ud indenfor 60 minutter, hvis der er brug for det. Vi salter og rydder tidligt om morgenen, så dine medarbejdere trygt kan møde ind på arbejde uden problemer. 

Ydermere garanterer vi, at der kan saltes i hele sæsonen til fast lav pris. Vi sørger altid for at have salt nok, og vi løber aldrig tør, selvom vinteren skulle være ekstra hård. Dine fortove i København vil således altid kunne både saltes og ryddes for sne, og det er ikke for ingenting, at vi tilbyder en unik tilfredshedsgaranti. Vi matcher alle priser, du skulle få hos andre snerydningsvirksomheder, og hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde, skal du ikke betale.

Snerydning københavn

Få vores unikke tilfredshedsgaranti på snerydning

Her hos Snevagten er det alfa og omega, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores arbejde. Vores unikke tilfredshedsgaranti finder du ikke hos andre virksomheder i branchen. Det betyder helt enkelt, at du intet betaler, hvis vi ikke kan leve op til dine forventninger af servicekontrakten. Vi bestræber os altid på at levere de bedst mulige resultater hver gang, men det er blot mennesker, der sidder bag rattet i vores sneplove, og derfor kan der ske fejl. Du skal derfor se vores tilfredshedsgaranti som din sikkerhed for, at du ikke skal betale for de eventuelle fejl, der opstår henad vejen. 

Vores gode priser er endnu en unik service, vi tilbyder alle vores kunder. Vi matcher nemlig ethvert tilbud, du får fra en konkurrent, hvis de tilbyder de samme fordele som os. Derudover giver vi mulighed for at lave en fastprisaftale, så du betaler et fast beløb hvert år, uanset hvor mange gange vi skal rykke ud for at hjælpe dig. Det kan give kolossale besparelser, hvis det bliver en streng vinter.

Vi tilbyder desuden også at matche priser på snerydning, som træder i kraft, hvis du får et billigere tilbud fra en af vores konkurrenter. Vi matcher i dette tilfælde altid prisen, hvis tilbuddet er sammenligneligt med de services, du får hos Snevagten, såsom vores garanti for saltning hele sæsonen og garanti for udrykning indenfor en time ved døgnopkald.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os