Skip to main content

Snerydning i København

Når vinteren melder sin ankomst, og søerne i byen får et fint lag is på, så gælder det om at være varsom! Sneen kommer nemlig ofte helt uden varsel, og så er det en god ide at have styr på din snerydning i København, hvis du bor eller har virksomhed i hovedstaden.

Det behøver ikke være besværligt eller dyrt at få orden på din snerydning i København. Tværtimod. For med en saltnings- og snerydningsaftale hos Snevagten A/S, får du klaret alt i glatførebekæmpelse på dine udendørs arealer, hvor der færdes mennesker, så de altid holdes i gangbar stand. Vi har været Danmarks førende private snerydningsvirksomhed de sidste 10 år, og vi er din lokale ekspert i snerydning i København. 

HVORFOR SNERYDNING I KØBENHAVN AF DIN GRUND ER VIGTIGT

Snerydning og saltning af din grund i København er uhyre vigtigt, hvis sneen daler. Hvis ikke du har sørget for glatførebekæmpelse, kan det nemlig ende ud i personskader og dermed også større økonomiske tab for dig. Ved at vælge en snerydningsaftale hos Snevagten, er du sikret, at alle regler for snerydning er overholdt, og at du modtager snerydning og saltning i København af din grund, som garanterer at den er isfri og til at færdes på. 

SNERYDNINGSREGLER

Måske er du bekendt med dem, måske er du ikke. Vi forventer ikke, at du kan snerydningsreglerne på rygradden – for det kan vi. Uanset hvad, får du dem lige opridset her, så du kan se, hvad du kan forvente, at vores snerydning i København lever op til:

  • Der skal være ryddet mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen – om søndagen dog først fra kl. 8.
  • Alle gangbare arealer på grunden skal være ryddet for sne – det gælder bl.a. fortove, tilkørsler, havegange, trapper, indgangsveje osv. Alle disse steder skal også saltes
  • Hvis der hænger istapper fra taget, eller ligger meget sne oppe på taget, som er i fare for at falde ned, skal der varsles om det. Alternativt skal området spærres af.

SNERYDNING I KØBENHAVN MED FORDELE FOR PRIVATE OG ERHVERV

København er vores kære hovedstad og naturligvis også centrum for vores gode service og vores topmoderne maskinstationer. Derfor kan vi garantere kvalitetsbevidst snerydning i København hver gang. Der er ingen forskel på, om du skal have klaret snerydning af fællesvejen eller fortovene, eller om du har brug for at rydde din virksomheds parkeringspladser. Vores saltning og snerydning i København samt generelle glatførebekæmpelse betyder, at du slipper for at ligge søvnløs ved tanken om potentielle erstatningskrav ved personskade på grund af isglatte arealer. I stedet kan du stå op med ro i sindet og nyde det smukke ved vinteren, og ikke have det som en af alle de stakler, der står forfrosne ude i kulden med sneskovlen. 

Med en snerydningsaftale hos os, får du en masse fordele, uanset om du har hyret os som privatperson eller som erhverv:

  • Du får eksempelvis døgnberedskab både på telefon og på e-mail. 
  • Vi rykker ud indenfor 60 minutter, hvis der er brug for det. 
  • Vi salter og rydder tidligt om morgenen, så dine medarbejdere trygt kan møde ind på arbejde uden problemer. 

Ydermere garanterer vi, at der kan saltes i hele sæsonen til fast lav pris. Vi sørger altid for at have salt nok, og vi løber aldrig tør, selvom vinteren skulle være ekstra hård. Dine fortove i København vil således altid kunne både saltes og ryddes for sne, og det er ikke for ingenting, at vi tilbyder en unik tilfredshedsgaranti. Vi matcher alle priser, du skulle få hos andre snerydningsvirksomheder, og hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde med din snerydning i København, skal du ikke betale.

Snerydning københavn

Få vores unikke tilfredshedsgaranti på snerydning i København

Her hos Snevagten er det alfa og omega, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores arbejde med din snerydning og saltning i København. Vores unikke tilfredshedsgaranti finder du ikke hos andre virksomheder i branchen. Det betyder helt enkelt, at du intet betaler, hvis vi ikke kan leve op til dine forventninger af servicekontrakten omkring din snerydning i København. Vi bestræber os altid på at levere de bedst mulige resultater hver gang, men det er blot mennesker, der sidder bag rattet i vores sneplove, og derfor kan der ske fejl. Du skal derfor se vores tilfredshedsgaranti som din sikkerhed for, at du ikke skal betale for de eventuelle fejl, der opstår hen ad vejen. 

VI HAR DIN RYG

Slip for at stå tidligt op i vintermånederne eller at stresse over, om det mon kommer til at sne i morgen. Vi er her for dig, og vi har din ryg. Vores erfarne og dygtige sneryddere sørger for snerydning på din adresse i København, så du med ro i sindet kan vide dig sikker på, at alle regler er overholdt, og at du, dine medarbejdere og potentielle kunder kan nå frem til din virksomhed. Er du medlem af en boligforening, er du også meget velkommen til at kontakte os, så tager vi en samtale om jeres behov for snerydning i København, og hvordan vi kan imødekomme dem.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.