Skip to main content

Snerydning i Roskilde

Hos Snevagten A/S tilbyder vi alle former for glatførebekæmpelse til vinteren i Roskilde, og når sneen falder og sæsonen for alvor kommer i gang, kan du stole på, at vi kommer hurtigt og effektivt ud og rydder dine arealer for dig. Vi har masser af erfaring, moderne maskineri og ikke mindst er vi drevet af at få tilfredse kunder. Derfor stiller vi også med en unik tilfredshedsgaranti, der betyder, at skulle du ikke finde vores arbejde tilstrækkeligt i forhold til den indgåede aftale, får du regningen revet i stykker.

Vi elsker vinteren, og det er ikke kun fordi, vi smøger ærmerne op og laver det, vi elsker. Vinteren er for mange den smukkeste tid på året, men den kan også være klart den mest besværlige. Roskilde er en af vores store kulturrulle og historieske højborge, så det er meget vigtigt, at der er styr på glatførebekæmpelsen! Snevagten rydder sne, salter vejene og fortovene og bekæmper islagene, når de opstår.

Snerydning er sport for os, og vi sørger for at holde os i form til sæsonens start. Vi forsøger altid at blive bedre, hurtigere og mere effektive. For nogle er det dog hårdt og surt arbejde, men med de rette værktøjer og maskiner bliver snerydningen og den generelle glatførebekæmpelse til en leg. Vi måler vores resultater på din tilfredshed. I Roskilde har vi fået opbygget en stor og glad kreds af tilfredse kunder, og det er vi selvfølgelig hammerstolte af. Men vi kan altid gøre det bedre. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi elsker vores arbejde, og det skal du kunne opleve.

Tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning i Roskilde

Vi måler, som sagt, resultater på tilfredshed. Uden kundernes tilfredshed har vi intet eksistensgrundlag, og derfor presser vi os selv, så vi kan levere hurtigere og mere effektivt. Vi giver en helt unik tilfredshedsgaranti på det arbejde, som vi udfører for dig. Hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde i forhold til det aftalte, så skal du ikke betale. Det er vigtigt for os at understrege, at du ikke får denne garanti hos noget andet snerydningsfirma i Roskilde.

Desuden tilbyder vi også at lave pris match. Vi vil ikke kun være de bedste – vi vil også være de billigste. Derfor matcher vi alle lavere tilbud på snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse, som du skulle få fra vores konkurrenter. Hvis du kan få en sammenlignelig serviceaftale hos en anden virksomhed til en lavere pris, får du samme pris hos os, uanset hvad vi tidligere skulle have aftalt. Derfor er både nye og nuværende kunder altid velkomne til at se aftalen efter i sømmene, eller indhente nye tilbud fra konkurrerende snerydningsfirmaer.

Vinterservice og abonnementaftaler på snerydning

Hvis du skulle få andre problemer på grund af frosten, så har vi også en bred ekspertise til at hjælpe dig. Vores vinterservice dækker døgnet rundt, så upåagtet om du skal have hjælp om dagen eller om natten, så kan du trygt stole på Snevagten i Roskilde. Du kan derfor få en fuldtidsforsikring med abonnement på snerydning. Så skal du ikke længere tænke på sneskovl og saltsække.

Vores abonnementer og priser indenfor snerydning findes i flere forskellige niveauer. Vi dækker dine behov, og vi skal nok sørge for, at du ikke betaler for meget, eller får for lidt med i den aftale, du bestiller. Den vil passe til dit behov, hvad enten det er privat eller til din virksomhed. Du kan altid få et uforpligtende tilbud, enten via vores prisberegner, eller vi kan komme ud og besigtige dine arealer, og derefter give vores bud på en aftale. Du kan kontakte os på mail eller på telefon.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.