Skip to main content

Snerydning i Esbjerg

Hvis du bor eller arbejder i Esbjerg, og mangler du en hjælpende hånd, til at tage sig af snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Snevagten A/S har vi mere end 10 års erfaring, og vi går op i at være professionelle, pålidelige og kvalitetsbevidste. Vi vil gerne sørge for, at du er tilfreds med vores vinterservices, og det gør vi ved at sætte dig i centrum. Snevagten tager tjansen i Esbjerg og resten af Jylland.

Unikke fordele og services

Det skal være nemt for dig i Esbjerg at være kunde hos os i Snevagten. Det er et must, og derfor dækker vores vinterservice ikke kun snerydning og bekæmpelse af glatføre, men også alt det andet vinteren har at true med. Som det eneste snerydningsfirma i Danmark giver vi dig 100% tilfredshedsgaranti. Vi gør altid vores arbejde ordentligt, men som bekendt er det menneskeligt at fejle. Skulle vi komme til at lave en fejl, som vi ikke kan rette op på, så river vi regningen over. Det er din sikkerhed for, at du ikke skal betale for eventuelle fejl, og for at vi overholder vores aftale og lever op til dine forventninger.

Vores gode priser er endnu en af vores mange fordele. Hos os får du Danmarks laveste pris på rydning af sne, saltning og glatførebekæmpelse. Du kan se, hvor lave vores priser er hér med vores prisberegner, og hvis du kan få sammenlignelige vilkår endnu billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi deres pris. Desuden opfordrer vi vores kunder til at efterprøve deres priser, så de altid er sikret Danmarks billigste vinterservice. Vores andre services indebærer:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Snevagten leverer høj kvalitet

For at sikre dig i Esbjerg den højeste kvalitet, så har vi en stor kontrol og styring af vores arbejde. Vi arbejder grundigt og professionelt med snerydning og glatførebekæmpelse, og det gør vi ved at sende regelmæssige rapporter fra plovene til ledelsen, så vi hele tiden kan holde øje med behovet for snerydning og saltning. Vi er bemandet døgnet rundt hele vinteren, og på den måde står vi klar til akutte udrykninger. 

Vores mandskab er altid opdateret på vejret, og Snevagten har desuden et særligt program, der hjælper os med at holde overblik. Det indsender data om saltmængder, tidspunktet vi har udført arbejdet og nøjagtige GPS-koordinater for, hvor vi har været. Disse data sender vi selvfølgelig både til ledelsen og til dig som kunde. På den måde kan vi sikre dig, at du altid vågner op til sneryddede virksomhedsarealer eller fortove.

Få et uforpligtende tilbud

Du er naturligvis altid velkommen til at hive fat i os, hvis du godt kunne tænke dig et tilbud på vores vinterservice. Vi tager gerne en snak om snerydning og bekæmpelse af glatføre i Esbjerg, og vi tager med glæde de opgaver, du ikke selv har tid til på vores skuldre. Ring til os på tlf. så vi kan tage en snak om dine behov for privat eller erhvervsmæssig snerydning i Esbjerg. Vi skal nok finde den helt rigtige løsning til dig. 

Du kan også skrive en mail til os hér, hvor vores dygtige medarbejdere vender tilbage til dig så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud. Ønsker du en mere nøjagtig pris, så kan du også altid booke en helt gratis besigtigelse af dine arealer hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igennem vinteren i Esbjerg.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.