Skip to main content

Snerydning i Horsens

Den bedste snerydning i Horsens får du hos Snevagten A/S

Snevejr og vinterlandskab bringer tankerne hen på eventyrlige scener fra julen eller hygge foran pejsen med en kop varm chokolade. Det er rare og varme tanker – med mindre man altså har ansvar for snerydning. Loven er klar: Du skal holde dine offentlige gangarealer omkring din matrikel sikre at færdes på. Det gælder fortove, opgange og trapper. Og det er altså ikke sjovt at skulle stå tidligt op i weekenden, bare fordi Kong Vinter skaber sig.

Fra kl. 7 morgen til kl. 10 aften skal disse arealer være gangbare, og det er HVER dag i ugen. Søndag slipper du dog afsted med at skulle have klaret snerydningen kl. 8. Det er en sur tjans, men hvis du ikke gør det, så risikerer folk jo faktisk både liv og lemmer. Selv i weekenden er der altså mennesker, som færdes ude, før Fanden får sko på. Skulle det nu ske, at uheldet opstår, så er du faktisk sårbar overfor erstatningskrav, og sådan noget kan jo løbe op!

Hvad værre er, hvis du er virksomhedsejer, så er reglerne endnu skrappere, og dit ansvar strækker sig generelt til tilstødende gårdarealer, parkeringspladser og stisystemer. Udover at du er erstatningsansvarlig, så risikerer du selve virksomhedens drift, da dine medarbejdere skal kunne sikres en sikker vej og adgang til arbejdspladsen.

Disse scenarier er ikke sjove, men det er også derfor, at Snevagten eksisterer. Lad os tage hånd om dine udfordringer med snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse i Horsens. Du kan eksempelvis tegne en fastprisaftale, som gælder hele sæsonen, så du er sikret, uanset hvor uforudsigeligt vintervejret kommer til at udarte sig. Du betaler samme lave pris, hver gang vi kommer. Du er også velkommen til at bestille enkeltopgaver, hvis du har et akut problem. Kontakt os på tlf. eller prøv vores prisberegner, så du hurtigt kan få et overblik over, hvordan din aftale skal se ud.

En aftale hos Snevagten er fyldt med gode fordele

Snevagten har mere end 10 års erfaring med snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, og vi har hjulpet private og virksomheder i hele landet, så som Føtex, McDonald’s og Shell. Vi kan hjælpe dig i Horsens med at få sikret den bedst mulige snerydningsaftale, tilmed til markedets laveste pris. Blandt vores mange fordele finder du bl.a.:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager data, som klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., umiddelbart efter udført arbejde.

Vi samler på tilfredse kunder, og vi mærker en generelt høj grad af tilfredshed derude. Derfor stiller vi også med en helt unik tilfredshedsgaranti, som sikrer dig, at du altid får, hvad du betaler for. Skulle der ske fejl, som ikke kan rettes op på, så river vi regningen midt over. Det er menneskeligt at fejle, men det er ikke noget, du skal betale for.

Vi tilbyder derudover også at pris matche, der har til formål altid at sikre dig den laveste pris på snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse i Horsens. Hvis du får et tilbud fra en af vores konkurrenter, med sammenlignelige vilkår og services, så matcher vi denne pris på stedet. Vi hilser det velkommen, hvis du gerne vil undersøge markedet, og vi anbefaler også vores nuværende kunder at give deres aftale et eftersyn. 

Hvis du har spørgsmål til vores services, eller ønsker du at bestille en gratis besigtigelse af dine arealer, så du kan få et uforpligtende tilbud, kan du også kontakte os via vores kontaktformular. Vi sammensætter et uforpligtende tilbud, der matcher dine specifikke behov, så du ikke betaler mere end nødvendigt for professionel snerydning i Horsens.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.