Skip to main content

Snerydning Fyn

Vil du gerne have en god pris på snerydning på Fyn?

Hos Snevagten rydder vi sne i hele landet. Vi kører ud døgnet rundt for at sikre snefrie veje, og der er ikke den by, du ikke kan få os til at køre i. Hverken når det kommer til snerydning på Fyn, i Jylland eller på Bornholm. Vi hjælper både private kunder og erhvervskunder med snerydning og saltning, og har du en indkørsel eller en parkeringsplads, du gerne vil have ryddet, kører vi også gerne hen forbi dig.

Vi vil så gerne gøre glatførebekæmpelse nemt for dig – og det bliver ikke nemmere end at få os til at rydde sne og strø salt for dig.

Derfor skal du vælge os til snerydning på Fyn

  • Vi giver dig de bedste priser.
  • Vi arbejder i døgndrift, og vores telefon er altid åben.
  • Vi kræver ikke, at du skal betale, hvis vi ikke har gjort vores arbejde godt nok.
  • Vi er eksperter i glatførebekæmpelse og ved, hvad der virker.
  • Vi tilbyder dokumentation via GPS – så du kan have dit på det rene.
  • Vi rykker ud inden for en time, hvis du har et akut behov for snerydning.

Snerydning med billige priser

Vi mener det, når vi siger, at vi kan tilbyde dig de bedste priser på snerydning på Fyn og alle andre steder i Danmark. Derfor tilbyder vi dig og samtlige af vores kunder at matche priser. Det vil altså sige, at hvis du er så heldig at få tilbudt en bedre pris hos en anden lokal snerydningsvirksomhed, går vi ind og matcher prisen. 

Så du ikke skal betale mere hos os. 

Der ligger handling bag ordene, når vi kalder os den billigste og bedste snerydningsvirksomhed her i landet – og det tør vi godt garantere dig. 

Snerydning med tilfredshedsgaranti

Vores kunder er generelt set meget tilfredse med den snerydning og den glatførebekæmpelse, vi tilbyder i vinterhalvåret. Men når der sker fejl, eller vi ikke har været hurtige nok på aftrækkeren, erkender vi gerne vores fejl. Og laver vi fejl, er det os selv, der skal betale for det. Ikke vores kunder.

Derfor har vi valgt at køre med tilfredshedsgaranti. Det går ganske enkelt ud på, at du ikke skal betale for vores snerydning, hvis du ikke er tilfreds med det arbejde, vi har udført hos dig. Så tager vi den på vores kappe.  

Få en hurtig pris på snerydning på Fyn med vores prisberegner

Har du brug for at få en hurtig pris på snerydning? Så kan du bruge vores simple prisberegner. Når du har tastet dine oplysninger ind, får du en vejledende pris på snerydning på Fyn eller andetsteds i landet. Det gør det nemt for dig at få en ide om, hvad du skal betale for glatførebekæmpelse og hvilket prisleje, arbejdet ligger i, når du samarbejder med os.

Vær opmærksom på, at den pris, der kommer frem med vores prisberegner, er en vejledende pris. Det vil altså sige, at der kan være udsving, når du senere får et konkret tilbud på snerydning fra os. 

Snerydning på Fyn – bestil allerede i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne have udarbejdet et tilbud? Så hører vi altid gerne fra dig. Vi sidder klar ved telefonen på 73 70 84 48, og vi er også hurtige på tasterne, hvis du sender os en mail på kundeservice@snevagten.dk. Hos Snevagten kan du altid forvente et hurtigt og professionelt svar på din henvendelse.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.