Snerydning i Aarhus

Som aarhusianer ved du helt sikkert, hvor træls det er, når vinteren melder sin ankomst, og det er tid til at rydde sne, salte og sørge for at have orden i glatførebekæmpelsen. Du kan dog risikere bøder og sagsanlæg, hvis du ikke fjerner det hvide tæppe af sne fra din private matrikels dertilhørende arealer eller din virksomheds parkeringsplads mm.

Loven siger nemlig, at det skal være sikkert at færdes fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen hver dag, bortset fra søndag hvor det først er fra kl. 8 om morgenen. Har du en virksomhed, der først lukker sent om natten, eller som åbner tidligt om morgenen, skal der også være ryddet og klart i disse tidsrum. Her kommer Snevagten ind i billedet, da vi nemlig giver den bedste og billigste snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i Aarhus og resten af Jylland.

Unikke garantier på snerydning

Netop det med at være bedst og billigst, ved vi, er vigtigt for dig. Derfor tilbyder vi også helt unikke garantier, som ingen andre snerydningsfirmaer tør give. Vores pris match sikrer dig den laveste pris på vinterservice i branchen. Kan du få de samme services til en lavere pris hos en af vores konkurrenter, så matcher vi prisen på stedet.

Snevagten har mere end 10 års erfaring i branchen og udover, at vi har en stor maskinpark, så har vi også kompetente og servicemindede medarbejdere til at tage slæbet for dig. Det centrale for os er, at du synes, vi har gjort vores arbejde ordentligt og professionelt. Vi er altså skråsikre på, at vi kan leve op til dine forventninger. Derfor giver vi 100% tilfredshedsgaranti. Dét betyder, at laver vi en fejl, der ikke kan rettes op på, eller er der andet, der ikke er, som det skal være, så bliver regningen revet itu – bare sådan.

Iblandt vores andre services finder du:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Få et tilbud fra Snevagten i dag

For os betyder det ikke noget, om du har et par meter fortov og en kælder trappe foran din opgang, eller om din virksomhed har enorme arealer, der skal ryddes og saltes. Vi rykker ud over alt i Aarhus og resten af Jylland, og vi prioriterer alle vores kunder lige højt. Vi tilpasser vores arbejdsmetoder og diverse værktøjer til hver enkelt opgave, så vi kan leve bedst muligt op til dine forventninger og behov.

Med en fastprisaftale hos Snevagten er du sikret snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, så længe sneen falder, og vejene er isglatte. Vi giver dig en fast, lav pris, der er nem at budgettere med, og som kan have stor betydning for omsætningen, fordi dine medarbejdere kan komme sikkert på arbejde hver dag. Fastprisaftalen er også for dig, der er privat grundejer, eller formand for andelsboligforeningen. Med den i hænderne er du nr. 1 på listen, og lige meget hvor mange millioner vi kunne få for at rykke akut ud til en dyrere kunde, så er vi bundet af pligt til at klare din opgave først.

Er du interesseret i vores fastprisaftale så ring til os på tlf. eller skriv en mail hér. Du kan også prøve vores prisberegner her på siden, og se hvor billigt vi kan gøre arbejdet for dig. Hvis du har nogen spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare dem. Vi sidder klar til en samtale med dig om dine behov hele døgnet i vinterhalvåret.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os