Skip to main content

Snerydning i Aarhus

Som aarhusianer ved du helt sikkert, hvor træls det er, når vinteren melder sin ankomst, og det er tid til at rydde sne, salte og sørge for at have orden i glatførebekæmpelsen. Snerydning og saltning af din grund i Aarhus er uhyre vigtigt.

Du kan nemlig risikere bøder og sagsanlæg, hvis du ikke fjerner det hvide tæppe af sne fra din matrikels dertilhørende arealer eller din virksomheds parkeringsplads mm. Har du store erhvervsarealer eller et fortov uden for din virksomhed, som virker totalt uoverskueligt at rydde for sne? Så er hjælpen heldigvis lige her! Vi klarer din snerydning og saltning i Aarhus, så du ikke behøver stå op i de kolde morgentider og gøre det. 

HVORNÅR SKAL DU SØRGE FOR SNERYDNING I AARHUS?

Loven siger, at det skal være sikkert at færdes fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen hver dag, bortset fra søndag hvor det først er fra kl. 8 om morgenen. Har du en virksomhed, der først lukker sent om natten, eller som åbner tidligt om morgenen, skal der også være ryddet og klart i disse tidsrum. Her kommer Snevagten ind i billedet, da vi nemlig giver den bedste og billigste snerydning og saltning i Aarhus og resten af Jylland. Dermed er du sikker på at undgå dumme bøder eller ubehagelige personskader på din grund.

UNIKKE GARANTIER PÅ SNERYDNING OG SALTNING I AARHUS

Netop det med at være bedst og billigst, ved vi, er vigtigt for dig. Derfor tilbyder vi også helt unikke garantier, som ingen andre snerydningsfirmaer tør give. Vores prismatch sikrer dig den laveste pris i branchen på snerydning og saltning i Aarhus. Kan du få de samme services til en lavere pris hos en af vores konkurrenter, så matcher vi prisen på stedet.

Snevagten har mere end 10 års erfaring i branchen og udover, at vi har en stor maskinpark, så har vi også kompetente og servicemindede medarbejdere til at tage slæbet med snerydning i Aarhus for dig. Vi er skråsikre på, at vi kan leve op til dine forventninger. Det centrale for os er nemlig, at du synes, vi har gjort vores arbejde med snerydning og saltning i Aarhus ordentligt og professionelt. Derfor giver vi 100% tilfredshedsgaranti. Dét betyder, at laver vi en fejl, der ikke kan rettes op på, eller er der andet, der ikke er, som det skal være, så bliver regningen revet itu – bare sådan.

Iblandt vores andre services finder du:

  • Snerydning og saltning i Aarhus og generel glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

FÅ ET TILBUD I DAG PÅ SNERYDNING OG SALTNING I AARHUS

For os betyder det ikke noget, om din virksomhed har et par meter fortov og en trappe foran indgangen, eller om du har en erhvervsgrund med enorme arealer, der skal ryddes og saltes. Vi rykker ud overalt og sørger for snerydning og saltning i Aarhus og resten af Jylland, og vi prioriterer alle vores kunder lige højt. Vi tilpasser vores arbejdsmetoder og diverse værktøjer til hver enkelt opgave, så vi kan leve bedst muligt op til dine forventninger og behov. Få allerede et tilbud i dag på snerydning og saltning i Aarhus.

FAST LAV PRIS PÅ SNERYDNING I AARHUS MED EN FASTPRISAFTALE

Med en fastprisaftale hos Snevagten er du sikret snerydning og saltning i Aarhus, så længe sneen falder, og vejene er isglatte. Vi giver dig en fast, lav pris, der er nem at budgettere med, og som kan have stor betydning for omsætningen, fordi dine medarbejdere kan komme sikkert på arbejde hver dag. Med fastprisaftale på snerydning og saltning i Aarhus i hænderne er du nr. 1 på listen, og lige meget hvor mange millioner vi kunne få for at rykke akut ud til en dyrere kunde, så er vi bundet af pligt til at klare din opgave først.

Er du interesseret i vores fastprisaftale, er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive en mail. Du kan også prøve vores prisberegner her på siden, og se hvor billigt vi kan gøre arbejdet for dig. Hvis du har nogen spørgsmål til snerydning i Aarhus, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare dem. Vi sidder klar til en samtale med dig om dine behov for snerydning i Aarhus hele døgnet i vinterhalvåret.

Saltning og snerydning øger produktivitet og sikkerhed i din virksomhed

Når du vælger os til at holde dine arealer frie for sne og is, kan du se frem til en masse fordele for din virksomhed. Mange af fordelene er allerede nævnt, men her får du endnu flere gode argumenter for, at du skal vælge et professionelt snerydningsfirma som os til at servicere din virksomhed. 

Når vi har været forbi din adresse, ved du først og fremmest, at dine arealer er sikre for alle at færdes på. Det er vigtigt for både medarbejdere og besøgende, at det er sikkert at træde ud på parkeringspladsen, og saltning og snerydning er på den måde med til at forhindre slemme ulykker. 

Derfor gør snerydning det mere trygt for alle at lægge vejen forbi din virksomhed, og det gælder også for alle, der kommer i et køretøj. Store lastbiler og lignende kan nemt havne i problemer, hvis der er glat på dine adgangsveje eller lignende, og derfor kan du forhindre kollisioner og andre farlige situationer ved at sørge for, at sne og is ikke har en chance for at overleve på dine arealer. 

På den måde er saltning og snerydning ved din virksomhed i Aarhus også med til at holde produktiviteten oppe året rundt. Når dine arealer er fri for sne og is i arbejdstiden, kan transporten frit og sikkert komme fra og til din virksomhed, så du ikke behøver at sætte produktionen i stå. 

Professionel snerydning og saltning i Aarhus 

Hos Snevagten har vi som nævnt mange års erfaring med at rydde sne og salte i Aarhus, og vi kan derfor garantere et stykke arbejde i høj kvalitet. Vores dygtige medarbejdere sørger for at klare arbejdet effektivt, så du altid kan være sikker på at møde ind til en arbejdsplads, der er sikker for alle.  

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.