Snerydning i Aarhus

Som aarhusianer ved du helt sikkert, hvor træls det er, når vinteren melder sin ankomst, og det er tid til at rydde sne, salte og sørge for at have orden i glatførebekæmpelsen. Snerydning og saltning af din grund i Aarhus er uhyre vigtigt.

Du kan nemlig risikere bøder og sagsanlæg, hvis du ikke fjerner det hvide tæppe af sne fra din matrikels dertilhørende arealer eller din virksomheds parkeringsplads mm. Har du store erhvervsarealer eller et fortov uden for din virksomhed, som virker totalt uoverskueligt at rydde for sne? Så er hjælpen heldigvis lige her! Vi klarer din snerydning og saltning i Aarhus, så du ikke behøver stå op i de kolde morgentider og gøre det. 

HVORNÅR SKAL DU SØRGE FOR SNERYDNING I AARHUS?

Loven siger, at det skal være sikkert at færdes fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen hver dag, bortset fra søndag hvor det først er fra kl. 8 om morgenen. Har du en virksomhed, der først lukker sent om natten, eller som åbner tidligt om morgenen, skal der også være ryddet og klart i disse tidsrum. Her kommer Snevagten ind i billedet, da vi nemlig giver den bedste og billigste snerydning og saltning i Aarhus og resten af Jylland. Dermed er du sikker på at undgå dumme bøder eller ubehagelige personskader på din grund.

UNIKKE GARANTIER PÅ SNERYDNING OG SALTNING I AARHUS

Netop det med at være bedst og billigst, ved vi, er vigtigt for dig. Derfor tilbyder vi også helt unikke garantier, som ingen andre snerydningsfirmaer tør give. Vores prismatch sikrer dig den laveste pris i branchen på snerydning og saltning i Aarhus. Kan du få de samme services til en lavere pris hos en af vores konkurrenter, så matcher vi prisen på stedet.

Snevagten har mere end 10 års erfaring i branchen og udover, at vi har en stor maskinpark, så har vi også kompetente og servicemindede medarbejdere til at tage slæbet med snerydning i Aarhus for dig. Vi er skråsikre på, at vi kan leve op til dine forventninger. Det centrale for os er nemlig, at du synes, vi har gjort vores arbejde med snerydning og saltning i Aarhus ordentligt og professionelt. Derfor giver vi 100% tilfredshedsgaranti. Dét betyder, at laver vi en fejl, der ikke kan rettes op på, eller er der andet, der ikke er, som det skal være, så bliver regningen revet itu – bare sådan.

Iblandt vores andre services finder du:

  • Snerydning og saltning i Aarhus og generel glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

FÅ ET TILBUD I DAG PÅ SNERYDNING OG SALTNING I AARHUS

For os betyder det ikke noget, om din virksomhed har et par meter fortov og en trappe foran indgangen, eller om du har en erhvervsgrund med enorme arealer, der skal ryddes og saltes. Vi rykker ud overalt og sørger for snerydning og saltning i Aarhus og resten af Jylland, og vi prioriterer alle vores kunder lige højt. Vi tilpasser vores arbejdsmetoder og diverse værktøjer til hver enkelt opgave, så vi kan leve bedst muligt op til dine forventninger og behov. Få allerede et tilbud i dag på snerydning og saltning i Aarhus.

FAST LAV PRIS PÅ SNERYDNING I AARHUS MED EN FASTPRISAFTALE

Med en fastprisaftale hos Snevagten er du sikret snerydning og saltning i Aarhus, så længe sneen falder, og vejene er isglatte. Vi giver dig en fast, lav pris, der er nem at budgettere med, og som kan have stor betydning for omsætningen, fordi dine medarbejdere kan komme sikkert på arbejde hver dag. Med fastprisaftale på snerydning og saltning i Aarhus i hænderne er du nr. 1 på listen, og lige meget hvor mange millioner vi kunne få for at rykke akut ud til en dyrere kunde, så er vi bundet af pligt til at klare din opgave først.

Er du interesseret i vores fastprisaftale, er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive en mail. Du kan også prøve vores prisberegner her på siden, og se hvor billigt vi kan gøre arbejdet for dig. Hvis du har nogen spørgsmål til snerydning i Aarhus, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare dem. Vi sidder klar til en samtale med dig om dine behov for snerydning i Aarhus hele døgnet i vinterhalvåret.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os