Skip to main content

Snerydning på Sjælland

Senvagten rydder sne, spreder salt og bekæmper det glatte føre i hele Hovedstadsområdet og på resten Sjælland. Vores hovedkontor ligger i Rødovre, og derfor kan vi også rykke hurtigt ud på hele Sjælland og gøre alt fra de små villaveje på Sydsjælland til Hillerødmotorvejen sikre for dig at køre på. Her kan du se et lille udvalg af de byer på Sjælland, vi rydder sne for. Hvis du ikke kan finde din hjemby så bare rolig, vi tilbyder nemlig vores services i alle byer på hele Sjælland!

Vores services

Der er stram lovgivning på området om snerydning, for der står faktisk, at man skal sørge for sikre tilgængelige veje og fortove, der er tilknyttet ens virksomhed eller hører til ens bolig, fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen. Hvis du som virksomhed derudover har åbent til sent om natten eller åbner tidligere, skal der også været ryddet for dine medarbejdere i disse tidsrum.

For mange af os er snerydning en stor og uoverskuelig opgave, der bare skal overstås. Hos Snevagten elsker vi vinter, og vi er ikke bange for at smøge ærmerne op og klare ærterne for dig. I den forbindelse har vi en række services at tilbyde dig på Sjælland:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

Hos Snevagten lever vi af tilfredse kunder, og heldigvis har vi også god erfaring med, at de er glade for det arbejde, vi udfører. Derfor tilbyder vi som det eneste snerydningsfirma i Danmark en helt unik tilfredshedsgaranti. Den fungerer som din forsikring for, at hvis en af vores dygtige medarbejdere skulle begå en fejl, der ikke kan rettes op på, så river vi regningen over. Det samme gælder selvfølgelig, hvis vi på anden vis ikke lever op til dine forventninger, eller vi ikke overholder den aftale, vi har lavet med dig ned til mindste punkt.

Snerydning og saltning for virksomheder og private på hele Sjælland

Vi prioriterer alle vores sjællandske kunder lige højt, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at være pålidelige, kvalitetsbevidste og fleksible i vores arbejde med snerydning, saltning og glatførebekæmpelse. Vi tager alle opgaver lige seriøst, uanset om vi skal feje og skovle sne fra din private indkørsel eller fortov, eller om vi skal ud med de helt store maskiner til parkeringspladsen for din virksomhed.

Vi har dog et lille trick oppe i ærmet. Med vores fastprisaftale får du fast snerydning hele vinteren til den samme lave pris. For den erhvervsdrivende er det dejlig nemt at budgettere med og desuden godt for omsætningen, at medarbejderne ikke er forhindrede i at komme på arbejde. For dig som privatperson forpligter denne aftale os til at prioritere dig først, og så er det altså lige meget, om Danmarks største virksomheder kaster millioner efter os, for at få os til at rydde sne for dem akut. Er du usikker på, hvor meget du har brug for vores services, så tager vi hellere end gerne også ad hoc-opgaver ind, så vi arbejder efter dine behov.

Kontakt os i dag

Snevagten er Danmarks førende snerydningsfirma, og det vil vi selvfølgelig gerne blive ved med at være. Derfor rydder vi sne, salter og bekæmper glatføre på hele Sjælland og i resten af Danmark. Vi rykker ud, når du har brug for det. Har du nogen spørgsmål til vores services, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så kontakt os med det samme.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.