Skip to main content

Snerydning Jylland

Leder du efter et godt tilbud på snerydning i Jylland? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Snevagten hjælper vi dig med at rydde sne og salte, og vi henvender os både til private og erhvervsdrivende. Med vores hjælp bliver din grund fri for sne, og du kan uden problemer leve op til det ansvar, du har i forhold til at gøre din grund eller dine veje farbare, når sneen drysser ned fra himlen. Vores service er landsdækkende, og hvad enten du har brug for hjælp til snerydning i Jylland eller på Sjælland, står vi klar til at hjælpe dig.

Alt inden for snerydning og saltning i Jylland

  • Professionel snerydning på alle tider af døgnet
  • Glatførebekæmpelse og saltning sidst på natten, så det er sikkert at færdes om morgenen
  • Udrykning på under en time ved akut behov
  • Saltgaranti hele vinteren
  • Døgntelefon, så du kan få fat i os alle døgnets timer
  • Dokumentation via GPS
  • Prisgaranti og tilfredshedsgaranti

Gode priser på snerydning i Jylland og prisgaranti

Vi gør alt, hvad vi kan, for at kunne tilbyde dig snerydning til landets bedste priser. Vi vil nemlig gerne gøre snerydning til en service, der er til at betale sig fra for alle, der har brug for det. Finder du en udbyder, der kan tilbyde dig en bedre pris på snerydning i Jylland end os, går vi ind og tilbyder dig prisgaranti. Det vil altså sige, at vi matcher prisen. 

Når vi slår os på at være den bedste og billigste udbyder i landet, vil vi kunne leve hundrede procent op til vores ry og holde ord over for vores kunder. Derfor har vi valgt at køre med prisgaranti på snerydning.

Du skal ikke betale, hvis vi ikke har gjort vores arbejde godt nok

Bestiller du snerydning i Jylland hos os, får du også tilfredshedsgaranti med i købet. I ordet tilfredshedsgaranti ligger der det, at du ikke behøver at betale, hvis du ikke er tilfreds med det arbejde, vi har udført hos dig. Har vi lavet fejl, vil vi ikke have, at du skal betale for dem. Det er helt og holdent vores ansvar. 

Derfor tilbyder vi dig og alle vores øvrige kunder tilfredshedsgaranti. Gør vi ikke vores arbejde med snerydning og saltning godt nok, får du dine penge tilbage. Det er kundeservice, der er til at tage at føle på, og det er præcis den slags ydelser, du får, når du bestiller snerydning hos os.

Beregn nemt og hurtigt din pris på snerydning med vores prisberegner

Vil du gerne vide, hvad det vil koste dig at få vores hjælp til snerydning i Jylland eller andre dele af landet? Så tager det dig kun et kort øjeblik med vores prisberegner. Alt, du skal gøre, er at sætte to minutter af din tid af. Så har du et overblik over, hvad det vil koste dig at få os hos Snevagten til at holde dine udendørsarealer fri for sne og is. 

Des mere præcis du er, når du taster dine oplysninger ind, en des mere præcis pris får du på vores arbejde med snerydning.  

Vil du gerne have vores hjælp til snerydning i Jylland?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser, eller hvis vores prisberegner driller. Vi sidder klar ved telefonerne til at tale med dig, og du kan også vælge at bruge vores chatfunktion på siden eller at sende os en mail. Ring til os på telefon 73 70 84 48, eller send os en mail på kundeservice@snevagten.dk. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.