Snerydning på Bornholm

Snevagten A/S har mere end 10 års erfaring med snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse i hele Danmark, og det gælder også på Bornholm! Med sin unikke placering i Østersøen, er Bornholm ofte udsat for mere ekstremt vejr end i resten af Danmark. Det betyder både gode, lange somre på solskinsøen, men typisk også mere snefald og lavere temperaturer om vinteren. Og netop om vinteren står vi klar til at rykke ud, når sneen falder på Bornholm. Vi tilbyder vores services på hele øen, helt fra Sandvig i nord til Dueodde i syd. Vi tager selvfølgelig også til Rønne, Svaneke eller til Hammershus og alle de andre dejlige bornholmske byer, hvis sneen falder.

Vores helt unikke services

Vi tilbyder at matche priser på saltning og rydning af sne på Bornholm. Du kan prøve vores prisberegner her på siden og få et uforpligtende tilbud inden for ét minut. Skulle du have modtaget et bedre tilbud på lige vilkår med vores hos en af vores konkurrenter, så matcher vi selvfølgelig prisen. På den måde er du sikret den laveste pris.

Vi sætter kunden i højsædet, og vi ønsker ikke kun at give dig den laveste pris. Vores mandskab er professionelt og servicemindet, og vi er sikre på, at du bliver tilfreds, med det arbejde vi udfører. Derfor har vi en helt unik tilfredshedsgaranti til dig på Bornholm. Din tilfredshed har førsteprioritet her i Snevagten, og derfor dropper vi regningen, hvis vi ikke lever op til dine forventninger, eller hvis vi, mod al forventning, skulle begå en fejl, der ikke kan rettes op på.

Udover vores unikke pris- og tilfredshedsgaranti, så tilbyder vi følgende services:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Pålidelig, omhyggelig og effektiv

Det er 3 af vores vigtigste værdier her i selskabet. Når sneen daler, og vejene bliver isglatte, vil vi gerne sørge for, at du på Bornholm og i resten af Danmark kan komme sikkert frem på veje og fortove. Uanset om du er privatperson eller ejer en virksomhed, der har brug for vores services, så løser vi opgaven for dig.

Vi har en stor maskinpark med Danmarks største sneplov, men vi er heller ikke bange for at feje og skovle for dig, hvis det giver et bedre resultat. Vi kommer og rydder sne både juleaften, nytårsaften og alle andre dage det sner. Derudover er saltning og glatførebekæmpelse en nødvendighed om vinteren, især på Bornholm hvor det ofte er koldere end på ”fastlandet”.

Vi salter så lidt som muligt

Vejsalt er det foretrukne tømiddel til bekæmpelse af glatføre i Danmark, men desværre bliver der brugt en del af det. På årlig basis bliver der gennemsnitligt kastet ca. 2 kilo salt pr. kvadratmeter vej rundt om i landet, og det har en række konsekvenser for miljøet, dyr, biler og endda grundvandet. Planter og træer i nærheden af vejene tørrer ud og kan dø af de store mængder salt. Saltningen kan også fremme rustningen på biler og cykler, samt ødelægge asfalt og murværk. Du kan læse meget mere, om hvordan salt virker hér. Her hos Snevagten har vi derfor valgt at minimere vores forbrug af salt. Vi gør selvfølgelig vores arbejde ordentligt og salter, når der er behov for det. Vores sneplove er alle udstyrede med computere, der opsamler og indsender data til vores hovedkontor om vores præcise saltforbrug på den specifikke opgave. Derudover er vores maskiner også blevet udstyret med kameraer, så vi kan se, hvor meget salt, der bliver spredt. På den måde får vi overblik over, hvad vi laver og kan hele tiden tilpasse mængden af salt, vi kaster ud i verden.

Hvis det er vigtigt for dig at passe godt på dig selv og miljøet, så kontakt os i dag på tlf. eller på mail hér. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og besvarer alle de spørgsmål. du måtte have.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os