Skip to main content

Snerydning i Odense

Odenseanerne lider lige så meget under et vinterdække af is og sne som resten af landet. Ofte går snakken mest på Jylland og hovedstadsområdet, men Odense og Fyn dækkes altså lige så tæt af vinterens vejr. Men Snevagten A/S dækker heldigvis også hele Fyn og Odense lige så tæt, med vores fordelagtige vinterservice.

Vi tager os professionelt og effektivt af din snerydning, saltning og generelle glatførebekæmpelse hele vinteren igennem. Vi sikrer, at folk udenfor din matrikel kan færdes sikkert, uden fare for liv og lemmer, og vi sørger også for, at dine medarbejdere trygt kan bevæge sig ind på din virksomheds arealer, når de møder på og går fra arbejde hver dag. Denne tryghed er guld værd – især hvis driften af din virksomhed skulle gå i stå.

Vores vinterservice dækker snerydning og saltning hele sæsonen, som du får til en fast, lav pris, så du ikke betaler mere, hvis vejret ikke arter sig som forventet. Vi har en række avancerede værktøjer, som hjælper os med at forudsige vejret, så vi ved, hvornår sneen falder og hvor. Derfor kan du altid forvente snerydning, uden du skal rette henvendelse til os, og uden at vi retter henvendelse til dig. Vi gør det bare. Vi klarer sågar sneen og glatførebekæmpelsen både jule- og nytårsaften.

Det kan dog ske, at vejret overrasker alt og alle, og at der opstår et akut behov. Derfor har vi en døgnvagt, som tager sig af opkald fra vores kunder og sørger for, at vi er klar til at rykke ud indenfor 60 minutter. Dette er blot en af vores mange fordele, som du får, hvis du laver en fastprisaftale om snerydning med os i Odense. Ingen af vores konkurrenter kan matche vores maskinpark, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt vi har udstyret til at klare omfanget af den opgave, du stiller os.

Tilfredse kunder inden for saltning og snerydning er vores hjerteblod

Det vigtigste i denne verden – for os i hvert fald – er glade og tilfredse kunder. Vi har over 10 års erfaring med snerydning og glatførebekæmpelse i Odense og i hele Danmark, og i den tid har vores fokus kun været på vores kunder. Derfor har vi også en helt unik tilfredshedsgaranti. Den går ud på, at hvis du, som kunde hos Snevagten, ikke skulle være tilfreds med det stykke arbejde, vi har gjort for dig, så betaler du ikke. Vi vil selvfølgelig altid gerne forsøge at rette op på vores fejl først, men vi ved godt, at det ikke altid er muligt.

Vi er Odenses billigste leverandør af snerydning, saltning og almen glatførebekæmpelse, og det tør vi godt at sige, fordi vi, udover vores tilfredshedsgaranti, også tilbyder at matche priser på snerydning. Finder du en anden leverandør, som kan levere services indenfor en sammenlignelig ramme af os, så matcher vi denne pris på stedet. Og denne pris forbliver den samme, uanset hvad sæsonen byder på. Vi tager ikke ekstra pris på x-antal overarbejdstimer eller ekstra indkøb af salt. Du kan derimod trygt stole på, at prisen forbliver uændret sæsonen igennem.

Hvis du stadig er i tvivl, om Snevagten er det bedste valg til at håndtere din snerydning i Odense eller på resten af Fyn, så er du velkommen til at give os kald på tlf. 73 70 84 48, ellers kan du udfylde vores formular her på siden, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have. Der vil altid sidde en uddannet og kvalificeret medarbejder i den anden ende, som kan svare på alt det, du kan komme i tanke om. Du kan også prøve vores prisberegner, hvis du bare gerne hurtigt vil finde ud af, hvad vi tager for snerydning af dine arealer. Denne pris er selvfølgelig vejledende, og vi anbefaler, at du bestiller en tid, så kommer vi ud, tager et grundigt kig, og giver et uforpligtende tilbud. Det gør vi selvfølgelig gratis.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.