Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /www/snerydningstilbud_301/public/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

SNERYDNING AALBORG

Professionel og billig snerydning i Aalborg

Snevagten A/S er uden tvivl det bedste sted at gå hen, hvis du leder efter en snerydningsvirksomhed i Aalborg, som du kan stole på, men samtidig også er til at betale - og vi betaler nærmest os selv. Vi er i hvert fald det billigste snerydningstilbud, du finder nogen steder i Danmark og Nordjylland. Hvis du finder tilnærmelsesvist gode og professionelle services andre steder til billigere penge, som du kan få hos os, så matcher vi samme pris på stedet. Det kalder vi prisgaranti.

Vi har respekt for den jyske krejlermentalitet, og vi lever selv efter den. Hvis ikke det er til at betale, er det ikke værd at betale. En del af dette aspekt er dog, at du skal kunne være tilfreds og glad ved det arbejde, vi udfører for dig. Vores tilfredshedsgaranti er unik i Aalborg og resten af landet, og den går ud på, at du kun betaler, hvis du er tilfreds. Det går ikke, at du betaler for vores fejl, og hvis det skulle ske, så retter vi hurtigst muligt op på dem. Hvis det ikke er muligt, får du pengene retur.

Du kan nemt og hurtigt finde ud af, hvad du skal af med. Vi har en prisberegner, hvor du bare skal indtaste de nødvendige oplysninger og trykke beregn. Så får du en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed eller arealer omkring din private matrikel. Den præcise pris kræver dog en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom, som du frit kan bestille, så dukker vi op, tager et grundigt kig og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vores mange services dækker dig i Aalborg

Vores vinterservice strækker sig over mange ting, men de to mest dækkende er snerydning og glatførebekæmpelse. Der kan ofte ske andre problemer, da vinteren jo er en uforudsigelig sæson, når alt er frosset til, og der ligger sne over det hele. Vi sørger for, at du kommer uden om alle disse problemer. Lad os hjælpe dig med sliddet og slæbet, når sneen skal ryddes på dine fortove eller andre arealer ud for din private matrikel, hvor personer offentligt færdes. Vi er her også for dig, der er virksomhedsejer, som står med store parkeringspladser, gårdarealer eller andet, hvor dine medarbejdere skal kunne færdes frit og sikkert i arbejdstiden. Hvis der er andet, der driller pga. af frosten, kommer vi og medbringer selvfølgelig vores professionelle ekspertise.

Vi har over 10 års erfaring med vinterservice, og vi kender derfor med meget stor sandsynlighed svaret på de fleste spørgsmål. Vores vinterservice gælder døgnet rundt, og vi er klar til at rykke ud inden for bare én time. Du er derfor fuldtidssikret, med et abonnement på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i Aalborg hos Snevagten. Når sneen falder, og du begynder at få problemer, rykker vi ud helt uden, du skal spørge. Vores vinterservice og vores abonnement betyder faktisk, at du slet ikke behøver at ikke tænke over sne, frost og alle de ting - det klarer Snevagten for dig! Tænk lige over hvor lækkert, det er at vågne op til sikre fortove, eller at komme på arbejde til ryddede parkeringspladser og indgangsstier.

Vi bestræber os altid på at være de bedste, og derfor tilbyder vi følgende services:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

Der er selvfølgelig mange ting med i en vinterserviceaftale. Der kan komme isslag på læsseramper og andre steder, som er potentielt farlige med is på, som skaber problemer for chauffører osv. Det fjerner vi naturligvis også, og vi bliver ved, så længe vinteren står på. Kontakt os her på vores hjemmeside, eller giv os et kald på tlf. 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os