Skip to main content

SNERYDNING AALBORG

Professionel og billig snerydning i Aalborg til erhverv

Snevagten A/S er uden tvivl det bedste sted at gå hen, hvis du leder efter en snerydningsvirksomhed i Aalborg, som du kan stole på, men samtidig også er til at betale – og vi betaler nærmest os selv. Vi er i hvert fald det billigste snerydningstilbud, du finder nogen steder i Danmark og Nordjylland.

Når vi leverer snerydning i Aalborg til dig og din virksomhed, sørger vi for at overholde alle regler for snerydning. Med mange års erfaring i bagagen og med en bred kundeportefølje, er vi vant til at dække alle snerydningsbehov – og vi hjælper også meget gerne dig med din snerydning i Aalborg!

SNERYDNING I AALBORG – VORES MANGE SERVICES DÆKKER DIG

Vores vinterservice strækker sig over mange ting, men de to mest dækkende er snerydning og glatførebekæmpelse. Der kan ofte opstå andre problemer, da vinteren jo er en uforudsigelig sæson, når alt er frosset til, og der ligger sne over det hele. Vi sørger for, at du kommer uden om alle disse problemer, når vi leverer snerydning i Aalborg til dig. Lad os hjælpe dig med sliddet og slæbet, når sneen skal ryddes på dine fortove eller andre arealer ud for din virksomhed, hvor personer offentligt færdes. Vi er her for dig, der er virksomhedsejer, som står med store parkeringspladser, gårdarealer eller andet, hvor dine medarbejdere og kunder skal kunne færdes frit og sikkert i arbejdstiden. Hvis der er andet, der driller pga. af frosten, kommer vi og medbringer selvfølgelig vores professionelle ekspertise.


Vi har over 10 års erfaring med vinterservice, og vi kender derfor med meget stor sandsynlighed svaret på de fleste spørgsmål. Vores vinterservice gælder døgnet rundt, og vi er klar til at rykke ud inden for bare én time. Du er derfor fuldtidssikret med et abonnement på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i Aalborg hos Snevagten. Når sneen falder, og du begynder at få problemer, rykker vi ud, helt uden at du skal spørge. Vores vinterservice og vores abonnement betyder faktisk, at du slet ikke behøver at ikke tænke over snerydning i Aalborg af din virksomhedsgrund – det klarer Snevagten for dig! Tænk lige over hvor lækkert det er, at vågne op til sikre fortove, eller at komme på arbejde til ryddede parkeringspladser og indgangsstier.

Vi bestræber os altid på at være de bedste, og derfor tilbyder vi følgende services:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning i Aalborg kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Tilfredshedsgaranti

Der er selvfølgelig mange ydelser i en vinterserviceaftale. Der kan komme isslag på læsseramper og andre steder, hvilket potentielt kan være farligt og skabe problemer for chauffører osv. Det fjerner vi naturligvis også, og vi bliver ved, så længe vinteren står på. Kontakt os her på vores hjemmeside, eller giv os et kald på tlf. 38711700. Vi glæder os til at høre fra dig og til at klare din snerydning i Aalborg.Hvorfor er snerydning vigtigt for din virksomhed? 

Som du allerede ved, så er der mange gode grunde til at få ryddet sne og saltet omkring din virksomhed, når vintervejret begynder at titte frem. Der er først og fremmest en masse regler på området, som det er dit ansvar at overholde. Der er bl.a. regler for, i hvilke tidsrum arealer som fortove og adgangsveje skal være ryddet, og det er noget, du skal tage meget seriøst, da du ellers risikerer at skulle betale erstatning i tilfælde af uheld. 

Dertil er saltning og snerydning også vigtigt i forhold til at holde produktiviteten oppe i virksomheden. Det siger sig selv, at du er i problemer, hvis dine adgangsveje blokeres hele dagen af store snemængder, og derfor skal sneen gerne ryddes så tidligt på dagen som muligt, så dine medarbejdere kan komme på arbejde, og så godstransporten til og fra din virksomhed kan flyde uhindret hele dagen, selvom det har sneet natten lang.

Glem ikke den vigtige saltning

Selvom snerydning er vigtigt, så er det mindst lige så vigtigt at huske at få saltet på dine arealer, når det har været frostvejr. Sne er efterhånden en sjælden gæst i Danmark, men det er frostvejr og de medfølgende problemer ikke. 

Frostvejr kan skabe farlige forhold i form af islag og lignende, og det er ikke altid noget, du kan forudse ved at kigge i vejrudsigten. Men islag og lignende er farligt for både mennesker og maskiner, og derfor er det vigtigt at salte på dine områder, så snart det bliver frostvejr. 

Både saltning og snerydning kan du få i Århus med en aftale hos Snevagten, som står klar til at rykke ud med professionelt udstyr og erfarne medarbejdere, så snart vejret kræver det. På den måde sørger vi for, at du kan slippe for det hårde og besværlige arbejde. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.