Skip to main content

Snerydning i Næstved

Snevagten A/S er et professionelt snerydningsfirma, og vi arbejder seriøst og målrettet med at rydde sne, salte og udføre generel glatførebekæmpelse for vores kunder. Står du i Næstved med arealer, som du er ansvarlig for hver vinter, så er det en god ide at lave en aftale med sådan nogle som os. Vi har masser af bred erfaring, og med virksomhedens 10 år på bagen, har vi opbygget en stor viden om, hvordan vi bedst muligt varetager vores kunders snerydning.

Som ansvarlig, enten for din private matrikel, eller din virksomheds arealer, så skal du også overholde lovgivningen om snerydning i tidsrummet 7-22. Hvis ikke du gør det, og der er nogle, som falder og slår sig, så er du erstatningsansvarlig, og det kan også gøre ondt – på pengepungen. Så hvis du bor eller arbejder i Næstved, og du har brug for hjælp til din snerydning, er Snevagten et oplagt sted at vælge.

Vi rykker altid hurtigt ud og varetager din snerydning, uanset hvad opgaven går ud på. Om det er foran din butik, på din virksomheds parkeringsplads, ved institutionen eller fortovet ved dit hjem i Næstved, så kan du vågne op til tilgængelige og sikre veje, hvis du vælger Snevagten. Det er også en hel del nemmere at finde tid til ordentlig jule- og vinterferie, når du ikke har ansvaret for sneskovl og saltsæk hængende på dine skuldre.

Særlige vinterservices inden for saltning og snerydning i Næstved

Hvis du gerne vil have professionel snerydning eller almen glatførebekæmpelse i Næstved, så er Snevagten det bedste kort, du kan have på hånden. Vores servicemindede medarbejdere fokuserer altid på at give vores kunder den bedst mulige service. Vi har derfor en række services som for eksempel en gratis app til vores kunder. Her kan du døgnet rundt bestille snerydning i Næstved, og du kan også nemt og hurtigt indberette reklamationer, hvis der skulle ske fejl. Via appens chatfunktion kan du, døgnet rundt, chatte med en af vores kompetente medarbejdere, hvis der er akutte problemer, spørgsmål eller andet. Vi bestræber os altid på at være de bedste, og derfor tilbyder vi følgende services:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

Vi er også stolte af vores unikke tilfredshedsgaranti. Vores tilfredshedsgaranti går ud på, at hvis der er noget af det arbejde, vi har udført, du ikke er tilfreds med, så retter vi op på det hurtigst muligt, ellers får du pengene retur. Hvis du ikke er tilfreds med os, er vi ikke tilfredse med os selv. Det sker sjældent, men det er menneskeligt at fejle. Det skal du bare ikke betale for.

Vores gode pris giver vi, fordi vi vil sørge for, at du får det billigste snerydningstilbud på markedet af os. Vi vil være billigst! Hvis du får et tilbud fra en konkurrerende snerydningsvirksomhed, som kan give dig sammenlignelige services og dækning døgnet rundt, så matcher vi prisen på stedet! Vi opfordrer desuden altid vores nuværende kunder at gå deres aftale efter i sømmene og undersøge, om de kan få en billigere pris andre steder. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, eller hvis du søger mere viden om vores snerydningsservices i Næstved. Vi sidder klar til at lytte til dine ønsker og behov, og vi fortæller meget gerne mere om vores services. Ring til os i dag, eller send os en mail. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.