Snerydning Kolding

Snerydning i Kolding
Når sneen daler i Kolding og resten af Jylland, er Snevagten først på pletten. Vi hjælper med snerydning, saltning og glatførebekæmpelse og kommer ud på under en time, ved behov for akut snerydning. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen og er den snerydningsvirksomhed med Danmarks bredeste sneplov på mere end 4,5 meter. Derudover er vores mandskab kompetent og servicemindet. Om du er privat grundejer, der har brug for vinterservice i indkørslen, på fortovet og andre arealer tilknyttet din matrikel, eller ansvarlig for parkeringspladser, stier og andre arealer i en af Koldings virksomheder, er lige meget. Snevagten kommer dig til undsætning hele vinteren.
Vinterservice der matcher dine behov i Kolding
Vores vinterservices gælder ikke kun rydning af sne, saltning og bekæmpelse af glatføre, vi tilbyder også:

Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
Døgnberedskab på mail og telefon
Ved akut snerydning kommer vi på under én time
Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
GPS-dokumentation på det udførte arbejde
Pris- og tilfredshedsgaranti

Vores services gælder hele sæsonen, og du betaler kun for det arbejde, du får udført. For os er det vigtigt, at du er glad og tilfreds, og derfor tilbyder vi dig også gratis besigtigelse af dine arealer – så vi kan give dig et uforpligtende men nøjagtigt tilbud. Det gælder selvfølgelig både private og virksomheder. Vi tilpasser også vores metoder og værktøjer efter dine behov, og vi er altså ikke bange for at smøge ærmerne op og tage fat i skovl og kost, hvis det blot er din kældertrappe og et par meter fortov, der skal ordnes. Så kan du være sikker på, at du ikke skal betale for services, du ikke har brug for.
Få en fastprisaftale hos Snevagten
Vinteren er en uforudsigelig årstid, og vejret kan overraske os alle. Nogle år føler vi, at det sner hele tiden, og andre år får vi slet ikke det hvide tæppe at se. Med en fastprisaftale hos os er du sikret en fast lav pris på snerydning og glatførebekæmpelse, hele vinteren til en fast lav pris. Vi løber ikke tør for salt, og vi rykker ud til dig i Kolding, når du har brug for det. Vi salter præventivt baseret på DMIs varsler for islag, så du behøver faktisk slet ikke bekymre dig om vejret.
Fastprisaftalen er også nem at budgettere med, og så er den med til at sikre din virksomheds drift, fordi dine medarbejdere kan komme sikkert og trygt på arbejde hele vinterhalvåret. Vi har hjulpet mange af Danmarks virksomheder, deriblandt Shell, Bech-Bruun og Føtex, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Er du privat grundejer, kan vores fastprisaftale også være en fordel for dig, fordi du slipper for det hårde arbejde med snerydning, kan holde fri, når du har fri og ikke skal betale alverden, for sikre arealer hele vinteren.
Få landets bedste garantier i dag
Hos Snevagten lægger vi en ære i at være kvalitetsbevidste og pålidelige. Derfor har vi lavet en unik tilfredshedsgaranti til dig, så du ikke skal betale for de eventuelle fejl, der kan opstå. Helt enkelt, så skal du ikke betale, hvis vi ikke lever op til vores aftale med dig. Udover at vi gerne vil være det bedste snerydningsfirma i Danmark, så vil vi også være det billigste! Prøv vores prisberegner hér, og se hvor billige vi er. Får du de samme services til en lavere pris, et andet sted, så matcher vi den med det vons. På den måde er du sikret Danmarks billigste vinterservice.
Kontakt os i dag på tlf. for et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål, så sidder vores kompetente medarbejdere også klar på mail, hvor de svarer så hurtigt som muligt.

Bliv ringet op
Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.
Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.

Snevagten A/S

Brandstrupvej 102610 Rødovre
CVR: 32790291

KONTAKT

+45 73708448
kundeservice@snevagten.dk

Links

snevagten.dk

sneuniverset.dk

Følg os

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os