Skip to main content

Snerydning i Viborg

Selvfølgelig tilbyder Snevagten snerydning i Viborg

Når sneen lægger sig som en hvid dyne på markerne omkring Viborg, drømmer man sig væk til et eventyrligt vinterlandskab, hvor alt er let og dejligt. Men glansbilledet revner, når problemer med snerydning og saltning pludselig melder sig. Snevagten A/S sørger for, at dit glansbillede holder lidt længere. Vi tager os af de sure pligter, så du kan nyde vejret uden dårlig samvittighed og bruge tiden på alt det, der gør snevejr skønt.

Snevagten er en af Danmarks største snerydningsvirksomheder, og selvom vi har base i København, så dækker vi lige effektivt på Skagen og i Rønne. Kort sagt så er vi landsdækkende, og det gælder selvfølgelig også Viborg. Hos Snevagten har vi over 10 års erfaring med at rydde sne og salte alle steder i landet. Vi har en topmoderne maskinpark, som betyder, vi kan tilbyde en både hurtig, effektiv og billig løsning til snerydning og glatførebekæmpelse.

Vi er glade alle opgaver, uanset om omfanget er stort eller småt. Hos Snevagten er ingen kunde for lille. Hvis du selv er forhindret, eller mangler du hjælp til at få ryddet og saltet fortovet langs ligusterhækken, tager vi os af det, og vi tager ligeledes opgaven på os, hvis du har store parkeringsarealer og indgangstier rundt om dit store virksomhedskompleks.

GPS-styret snerydning og saltning i Viborg

Som den eneste snerydningsvirksomhed i landet tilbyder Snevagten snerydning med GPS-sporing. GPS hjælper chaufføren med at planlægge den hurtigste og mest effektive rute for snerydning i Viborg. Det er ikke blot effektivt, men også den bedste løsning for miljøet. For vores GPS-system sørger for, at vores maskiner udleder mindre CO₂ og bruger mindre salt, som desværre har en skadelig effekt på den omkringliggende natur.

Dernæst hjælper GPS-systemet dig som kunde, så du også får et overblik over vores snerydning, og du med egne øjne kan se, hvordan vi arbejder. Når arbejdet er håndteret, får du direkte besked. Du får også tilsendt informationer om tidspunkt, GPS-koordinator og saltforbrug. Alt sammen for at sikre, at du er 100 % tilfreds med vores service.

Hvis du imod forventning ikke skulle være tilfreds med det arbejde, vi har udført for dig, så skal du ikke betale. Det er takket være vores unikke tilfredshedsgaranti, som gælder alle kunder, nye som gamle. Vi vil gerne være din troværdige partner i vintersæsonen, så du trygt kan stole på, at alle love og regler for snerydning på de områder, du har ansvaret for, bliver opfyldt til punkt og prikke.

Hvis du er interesseret i vores services i Viborg, og du måske ikke har nogen anelse om, hvad snerydning koster, så kan du prøve vores prisberegner, som giver dig et overslag på en pris. Dette er selvfølgelig vejledende, så vi anbefaler derfor, at du bestiller en tid hos os, så vi kan komme ud og tage et kig på dine arealer. På denne måde kan du få en dækkende, fast pris, som vi forpligter os til, uanset hvor meget vejret ender med at drille os.

Det er selvfølgelig gratis at få os ud, og tilbuddet vi giver, er helt og aldeles uforpligtende. Hvis du har fået et bedre tilbud et andet sted, som indeholder en sammenlignelig pakke af services, så matcher vi denne pris lige med det samme. Det er vigtigt for os at være billigst, og det skal du kunne mærke.

Hvis du er interesseret, så giv os et kald på tlf. eller mail, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Vi er eksperter på alt, der har med frost og sne at gøre, og vi har altid uddannet og kvalificeret bemanding på, så du kan trygt stole på vores vejledning.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.