Skip to main content

SNERYDNING Vesterbro

Professionel og billig snerydning på Vesterbro

Leder du efter et firma, der kan hjælpe dig med snerydning på Vesterbro eller et andet sted i København? Hos Snevagten rydder vi sne i hele Danmark. Vores hjemmebane er København, og her rykker vi ud alle steder – også med snerydning på Vesterbro.

Vi sørger for, at dine fortove er saltet og ryddet for sne. Du kan både ringe til os, når behovet er der, og du kan også sikre dig, at dit fortov ikke er isglat tidligt om morgenen ved at lave en fast aftale med os om, at vi rykker ud, når der er varslet sne eller is, og når der er behov for snerydning eller saltning.

Når du har for travlt til selv at stå for snerydning på Vesterbro

Som boligejer er du ansvarlig for at holde dine fortove fri for sne og is. Uanset om du har tid til det eller ej. Mellem klokken 07.00 og 22.00 er det dit ansvar, at fortovet og andre færdselsområder ved din bolig bliver holdt fri for sne og is. Kommer nogen til skade på din matrikel, fordi der ikke er ryddet for sne eller saltet, er det dig, der skal betale erstatning.

Er du ude at rejse, holder det heller ikke i retten, hvis fortovet, der støder op til din grund, får lov til at passe sig selv. Falder der sne, skal du som boligejer fjerne det, og er der islag, er det din pligt at få det væk, så ingen kommer til skade. Har du ikke selv tid til at få det ordnet, er vi klar til at hjælpe dig med snerydning på Vesterbro.

Hvad indebærer snerydning?

Det er de enkelte kommuner, der har ansvaret for snerydning af veje og cykelstier i din kommune – også på Vesterbro. Dog vil man ofte se, at kommuner udliciterer snerydning til private firmaer, og sådanne opgaver påtager vi os også.

Du ser os sjældent, når vi rydder dine gader og stræder for sne – vi opererer nemlig ofte, mens du sover, så vejene er farbare, når Vesterbro står op. Vi bliver både hyret af kommuner, af private og af virksomheder, der har behov for snerydning på Vesterbro.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Hurtig udrykning ved akut behov (inden for 60 minutter)
  • Du kan kontakte os døgnet rundt per telefon eller mail
  • Fjernelse af sne og spredning af salt dag og nat
  • Dokumentation ved hjælp af Skyhost GPS-system
  • Tilfredshedsgaranti

Konkurrencedygtige priser og fuld tilfredshed

Hos Snevagten har vi ryddet sne i flere forskellige danske byer i mange år efterhånden. Derfor har vi opbygget en god portion erfaring og tilsat professionalisme, punktlighed og konkurrencedygtige priser. Vi ønsker fuld tilfredshed fra vores kunder, så overholder vi ikke det aftalte tidspunkt for snerydning, skal du selvfølgelig ikke betale.

Sådan en service kan vi kun tilbyde, fordi vi rent faktisk altid overholder vores aftaler. Det er du velkommen til at teste os på, når du vil have snerydning på Vesterbro.

Vores priser er som udgangspunkt skruet godt og grundigt i bund, men finder du et billigere tilbud andre steder, matcher vi hellere end gerne den pris.

Det siger vores kunder om snerydning på Vesterbro

Vores kunder er tilfredse med vores service. Hos os kan du betale per snerydning, men vi kan også sagtens aftale en fast pris for snerydning. Så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt vi kommer eller ej. Med en fast ordning står vi til rådighed med snerydning på Vesterbro, så snart den første snevarsel er meldt ud.

Vores kunder siger, at vi leverer den samme service – uanset om den er fast eller løst aftalt. Det er selvfølgelig fordi, at vi lever af vores kunders tilfredshed. Og vores kunders tilfredshed er afhængig af de ydelser, vi leverer.

Book Snevagten, og få sikret din snerydning på Vesterbro

Ønsker du at sikre din snerydning på Vesterbro, så du kan sove længe og koncentrere dig om andre ting? Kontakt os allerede i dag. Så besigtiger vi dine arealer og vender retur med et godt tilbud til dig. Du kan fange os på telefon 73 70 84 48, og du kan også skrive til os på kundeservice@snevagten.dk.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen til højre med dit navn og telefonnummer – så ringer vi dig op inden for 24 timer.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.