Skip to main content

SNERYDNING Sydhavn

Professionel snerydning i Sydhavn

Vil du gerne bestille snerydning i Sydhavn eller andetsteds i hovedstaden? Hos Snevagten rydder vi sne i hele landet. Vi har hovedsæde i København, og derfor er det at rydde sne i den store by som at rydde sne i vores egen baghave.

Vi har masser af erfaring med at fjerne sne i de københavnske gader – det gælder også snerydning i Sydhavn. Vil du gerne have en professionel virksomhed til at hjælpe med at fjerne sne eller salte, ser vi derfor frem til at høre fra dig.

Undgå bødestraf med privat snerydningsfirma

Når sneen falder i Danmark, er de fleste af os meget begejstrede. Sne er jo indbegrebet af hygge og jul – dansk vinter i yderste potens. Desværre er sne også lig med glatte og ikke farbare fortove, og det er du som boligejer forpligtet til at tage dig af.

I Danmark er vi så privilegerede, at kommunen kommer og rydder veje og cykelstier for os, og de er ofte ude så tidligt, at vi slet ikke bemærker de store maskiner på vejene. Vi ser kun ryddede, saltede og farbare veje. Fortovene derimod samt øvrige færdselsarealer ved din bolig står du selv for. Det er med andre ord dit ansvar, at der ikke er spejlglat på fortovet uden for dit hus eller på stien hen til din skraldespand, hvor skraldemanden skal gå.

Kommer nogen til skade på din matrikel grundet mangel på saltning og snerydning, vil du selv skulle betale eventuel bøde og erstatningskrav. Hyr os hos Snevagten til snerydning i Sydhavn, og undgå bødestraf og ufremkommelige fortove.

Snerydning i Sydhavn – hvad får du for dine penge?

Benytter du os til snerydning Sydhavn, tilbyder vi følgende services:

  • Vi rykker ud inden for 60 minutter ved akut behov
  • Vi tilbyder dig døgnberedskab
  • Vi står for både saltning og snerydning
  • Vi kan dokumentere vores arbejde med Skyhost GPS-system
  • Vi tilbyder dig 100 % tilfredshedsgaranti og billige priser

Du er mere end velkommen til at teste os på vores service. Vi lever af tilfredse og glade kunder, og derfor har vi også 100 procents tilfredshedsgaranti. Overholder vi ikke en aftale, skal du selvfølgelig ikke betale for vores service. Sådan opererer vi, fordi vi faktisk altid udfører vores arbejde og altid overholder vores aftaler.

Snerydning på Sluseholmen, Teglholmen og Enghave Brygge

Sydhavn er et område i København, der er bygget op omkring havneindustrien. Den nye del af Sydhavn tæller Sluseholmen, Teglholmen og Enghave. Snerydning i Sydhavn kræver derfor indgående kendskab til området – og det har vi.

Det har vi, fordi vi har ryddet sne og saltet i området i mange år. Vi har fulgt udviklingen i området, hvor industrien er blevet erstattet af et væld af kontorvirksomheder med spejlblanke facader. Takket være vores store kendskab til området ved vi præcis, hvordan vi rydder sne her på den bedste og mest effektive måde.

Få styr på din snerydning i Sydhavn, mens solen stadig skinner

Ønsker du at teste os af på vores færdigheder og service? Så kan vi sagtens løse ad hoc-opgaver for dig. På den måde kan du blive klogere på, om vi skal lave en fast aftale om snerydning i Sydhavn eller ej.

Vi anbefaler altid vores kunder at kontakte os, mens solen stadig skinner. Det er selvfølgelig de færreste, der tænker på snerydning om sommeren, men når efteråret kommer, skal du endelig tage kontakt til os. Så kommer vi ud og ser det område, hvori du ønsker snerydning og lægger en plan sammen med dig.

Vi er til for at hjælpe dig med snerydning, og du kan fange os på telefon 73 70 84 48 eller skrive til os på kundeservice@snevagten.dk.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen i højre side med dit navn og telefonnummer – så ringer vi dig op inden for 24 timer.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.