Skip to main content

SNERYDNING RINGSTED

Professionel snerydning i Ringsted

Ringsted er en gammel by, der går helt tilbage til Vikingetiden, hvor den var en af Sjællands vigtigste byer. Der er en masse spændende steder i Ringsted, men om vinteren kan de være svære at finde for sne.

Ringsted Kommunes Vej & Park beredskab står for snerydning på veje og alle de andre kommunale områder, men som borger i Ringsted har du stadig ansvar for egen matrikel og tilstødende arealer. Det samme gælder for dig med egen, privat virksomhed.

Ifølge loven skal der været ryddet og saltet fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen hver dag – bortset fra søndag, som er kl. 8-22 – og for virksomheder med ”skæve” åbningstider skal der også været ryddet i dette tidsrum, så medarbejdere og kunder kan færdes trygt og sikkert. Heldigvis er rydning af sne, saltning og bekæmpelse af glatføre vores spidskompetence her hos Snevagten A/S!

Fordelagtig vinterservice i Ringsted

Snevagten er ikke et helt almindeligt snerydningsfirma, for vi har nemlig mange, unikke services til vores kunder i Ringsted og på resten af Sjælland.

Vi tilbyder:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, så vi tør godt kalde os selv for eksperter, når det kommer til snerydning og glatførebekæmpelse. Vi er faktisk så sikre på, at vi gør vores arbejde ordentligt, at vi, som det eneste snerydningsfirma, tilbyder dig en helt unik tilfredshedsgaranti.

Vi vil gerne have, at du er 100 % tilfreds med det arbejde, vi udfører for dig, og derfor skal du ikke betale, hvis vi ikke lever op til dine forventninger, eller den aftale vi har lavet med dig. Alle mennesker begår fejl, og det kan vi naturligvis også komme til, men med vores tilfredshedsgaranti skal du i hvert fald ikke betale for dem.

Vi tilbyder også at lave prismatch, så du altid får den laveste pris hos os på din snerydning og glatførebekæmpelse. Vi er de billigste i Danmark, på Sjælland og i Ringsted, men hvis du skulle få et bedre tilbud på lige vilkår med vores, så matcher vi prisen med det samme! Med Snevagten er du altid sikret den billigste vinterservice af absolut højeste kvalitet.

Snevagten har mandskabet og maskinerne

Vidste du, at vi har Danmarks bredeste sneplov på mere end 4,5 meter? Vi har et stort udvalg af maskiner, der kan klare enhver opgave, du stiller os, uanset hvad du har behov for. Det gælder på din mindre kældertrappe, og ligeledes på din virksomheds enorme parkeringsplads. Vi ved dog godt, at det er gørelsen og ikke størrelsen, der er vigtig for, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og derfor har vi også et yderst erfarent mandskab.

Vores medarbejdere er både kompetente og servicemindede, og de går alle opgaverne i møde med et smil på læben. Vi er lige så stolte af at smøge ærmerne op og feje dit fortov, som vi er af at salte med de helt store maskiner. Vi tilpasser vores arbejdsmetoder efter dine behov, så du får den bedste snerydning og glatførebekæmpelse som muligt.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så prøv vores helt egen prisberegner. Du er også altid velkommen til at ringe på tlf. 73708448 og tage en snak med os, om de opgaver vi skal klare for dig i løbet af vinteren.

Har du nogen spørgsmål, så sidder vores dygtige medarbejdere også klar til at svare på dem. Alternativt kan du skrive en mail til os på kundeservice@snevagten.dk.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen i højre side med dit navn og telefonnummer – så ringer vi dig op inden for 24 timer.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer.

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.