Skip to main content

SNERYDNING ØSTERBRO

Når den danske vinter for alvor folder sig ud, er der brug for snerydning – både på landet og i de større byer. Hos Snevagten rydder vi sne i hele Danmark, men vores hovedsæde er placeret i København. Det er her, vores forretning har taget sine første skridt, og det er her, vi føler os allermest hjemme.

Vi rydder sne i hele København – og selvfølgelig også på Østerbro. Der findes næsten ikke noget smukkere end Fælledparken iført snedyne, og lyden af sne under dine fodsåler er magisk. Sne er smukt og magisk, men det er også farligt – især på de områder, hvor der dagligt færdes biler, cyklister og fodgængere.
Slip for selv at rydde sne – bestil snerydning på Østerbro
Bor du i en lejet lejlighed på Østerbro, er det din udlejers ansvar at holde fortovet på matriklen fri for sne. Måske har du en vicevært, der sørger for den opgave, eller måske er det et lokalt firma, der er blevet hyret til den opgave? Uanset hvad er der mange, der ikke er bekendte med, at det rent faktisk er husstandens ansvar at holde matriklen sne- og isfri.
Det er sådan, at du som husejer skal sørge for, at der er sneryddet mellem klokken 07.00 og 22.00. Kommer en forbipasserende til skade på fortovet, der støder op til din grund, kan det resultere i bødestraf og erstatningskrav – og det er altså desværre på din regning. Skal Snevagten lette snebyrden for dig?

Snerydning på Østerbro er billigere, end du tror


Vores snepakke sikrer dig, at du ikke skal røre en finger, når de første snefnug daler fra himlen, og frosten gør sin entré.

Vores snepakke sikrer dig, at du ikke skal røre en finger, når de første snefnug daler fra himlen, og frosten gør sin entré.
Vi tilbyder:

Døgnberedskab (per mail og telefon)
Udrykning inden for 60 minutter ved akuttilfælde
Saltning og snerydning sent om natten (længere effekt)
Garanti for saltning på Østerbro i hele sæsonen til fast, lav pris
Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system
100 procent tilfredshedsgaranti

Få 100 procent tilfredshedsgaranti


København er vores hovedstad, og befolkningstætheden er stor her. Derfor er der også brug for professionelle firmaer, når der skal ryddes sne på netop Østerbro. Du finder ikke et snerydningsfirma i København, der kan matche Snevagten. Både når det kommer til størrelse, men også når det kommer til professionalisme, punktlighed og pris. Vi giver dig:

  • 100 procent billige priser
  • 100 procent tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med vores arbejde, skal du ikke betale for det
Faktum er, at vi lever af tilfredse kunder, og derfor bestræber vi os meget på at levere et godt stykke arbejde til hver enkelt kunde. Vores sneryddere er uddannet til at håndtere de værste snesituationer, for vi skal være klar til at rykke ud, når sne og frost sætter ind.
Kommer vi ikke og rydder sne på Østerbro til den aftalte tid, skal du ikke betale for vores ydelser. Sådan har vi valgt at gøre det, netop fordi punktlighed er noget af det, vi er bedst til. Finder du et firma, der kan tilbyde en billigere ydelse, matcher vi gerne den pris. Denne service gælder ikke kun for snerydning på Østerbro, men selvfølgelig for hele Danmark.

Skal vi besigtige dine arealer og give dig et tilbud på snerydning på Østerbro?

Vi vil meget gerne se dine arealer, før vi udformer et tilbud på snerydning på Østerbro til dig. Det er en god idé at tage kontakt til os, mens solen stadig skinner. Så kender vi opgaven, inden sneen skal ryddes og salten skal strøs. Giv os et kald på telefon 73 70 84 48 eller skriv til os på kundeservice@snevagten.dk.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer


Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer.

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.