Skip to main content

Snerydning i Nordvest

Er du på udkig efter en virksomhed, der kan tilbyde snerydning i Nordvest? Så er du landet det helt rigtige sted. 

Snevagten er en snerydningsvirksomhed, der rydder sne i alle dele af Danmark. Det har vi gjort i mange år, og derfor har vi stor kendskab til branchen. Uanset hvor du bor i landet, har du før eller siden brug for at få ryddet sne. Og hvorfor ikke overlade den opgave til vi professionelle? Kommunerne varetager snerydning af veje og cykelstier i byerne og på landet – men din matrikels fortov skal du selv holde fri. 

Vil du gerne selv slippe for at skulle ud med sneskovl i tide og utide, står vi gerne for snerydning og saltning hos dig.

Hvad koster snerydning i Nordvest?

Vi tilbyder billige priser. Dermed er du sikker på, at du ikke kan finde snerydning i Nordvest billigere end hos os. Vi matcher altid den billigste pris. Ønsker du en pris for snerydning allerede i dag? Det kan vi give dig, hvis du oplyser hvor stort et område, vi skal varetage, samt hvilken service du ønsker. 

Der er overordnet to muligheder: 

  • Ad hoc-snerydning 
  • Fastprisaftale

Din garanti mod bøder og erstatningskrav

Smukt ser det ud, når du kigger ud ad vinduet, og sneen daler ned fra himlen. Der er noget ubeskriveligt fredfyldt ved at træde ud i lydløse, snebeklædte gader. Det er bare ikke sjovt at træde ud på et isglat fortov, der hverken er blevet saltet eller ryddet for sne. Det kan være decideret farligt, og de danske skadestuer får mange brækkede ben ind om vinteren på den bekostning. 

Din matrikel er dit ansvar

Sagen er, at du som ejer af en matrikel skal holde den fri for sne mellem klokken 07.00 og 22.00 (dog først fra klokken 8.00 om søndagen). Er der ikke blevet ryddet sne eller saltet i det tidsrum, hæfter du for erstatning, hvis uheldet skulle være ude på fortovet ude foran dit hus. Eller på postbuddets vej hen til din postkasse. 

Kunne det ikke være dejligt at slippe for bekymringerne om snerydning på din matrikel i Nordvest? Vi er eksperter i at sikre dit fortov og øvrige færdselsområder mod is og sne. Kontakt os allerede og sikr dig mod bøder og erstatningskrav. 

Få kompetente sneryddere til din matrikel

Vi har hos Snevagten ryddet sne i Danmark i mange år efterhånden, og vi er forberedte på selv de største sneudfordringer. Vi kender de forskellige områder, vi rydder sne i, som vores egen bukselomme, og det giver os store fordele, når sneen endelig rammer landet. Vil du gerne have os til at stå for din snerydning i Nordvest, kan du være sikker på, at vi gør det på den bedste og mest effektive måde. 

Vores dygtige sneryddere ved præcis, hvad de skal gøre, og hvornår de skal gøre det. Ofte bemærker du slet ikke vores eksistens, fordi vi i de fleste tilfælde rydder sne, mens du sover. På den måde er vi til mindst gene for andre trafikanter – og du kan vågne op til snefrie veje, cykelstier og fortov. 

Få fuld tilfredshedsgaranti på vores snerydningsservice

Det er faktisk sådan, at vi tilbyder fuld tilfredshedsgaranti på snerydning i Nordvest. Overholder vi ikke en aftale, skal du selvfølgelig ikke faktureres for vores ydelser. Det kan vi gøre, fordi vi faktisk altid overholder de aftaler, vi indgår med vores kunder. 

Utilfredse kunder er ikke godt for vores virksomhed, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at tilfredsstille dig som kunde og holde din matrikel fri for sne og is. 

Giv os et kald allerede i dag

Du er velkommen til at ringe til os, så vi kan tage en snak om dit behov for snerydning i Nordvest. Ring til os på telefon 73 70 84 48, skriv til os på chatten, eller send os en mail på  kundeservice@snevagten.dk.   

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.