Skip to main content

Snerydning i Lyngby

Kongens Lyngby blev eftersigende grundlagt helt tilbage i vikingetiden, og her har man derfor meget at byde på. Er du borger i Lyngby-Taarbæk Kommune, og leder du efter et tilbud på snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse, så er du kommet til det rette sted. Hos Snevagten har vi mere end 10 års erfaring, og vi leverer altid et professionelt stykke arbejde. Kontakt os allerede nu på tlf. eller skriv til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, der kan få dig i Lyngby trygt igennem vinteren.

Unik pris- og tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder en række services, som inkluderer:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

Som det eneste snerydningsfirma i Danmark, kan vi tilbyde dig i Lyngby 100% tilfredshedsgaranti. Er du interesseret i vores services, så kan du prøve vores prisberegner  og få et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov på under 1 minut. Er vores pris højere end vores konkurrenters, så matcher vi den selvfølgelig. Du er også mere end velkommen til at efterprøve en eksisterende aftale – vi kan helt sikkert gøre det billigere. 

Vores tilfredshedsgaranti er din sikkerhed for, at du ikke skal betale, hvis vi mod forventning skulle begå en fejl, der ikke kan rettes op på. Den gælder selvfølgelig også, hvis vi ikke har overholdt vores kontrakt med dig, eller ikke lever op til dine forventninger til vores arbejde. Vi har dog god erfaring med glade kunder i hele Hovedstadsområdet, og det er også derfor, vi tør at give dig denne helt unikke garanti for, at vi gør vores arbejde ordentligt.

Oveni i alle disse services kan vi også tilbyde dig vores fastprisaftale. Med den er du sikret snerydning hele vinteren, til den samme lave pris, uanset hvor meget det sner. Det gælder for de store virksomheder i Lyngby og for dig som privatperson. Fastprisaftalen er nem at budgettere med, og faktisk forpligter den os juridisk til at prioritere dig først på trods af, at der er andre, som vil betale millioner for akut snerydning. Vi løber heller aldrig tør for salt.

Professionel snerydning i Lyngby

Nogle af vores kerneværdier her hos Snevagten er pålidelighed, omhu og fleksibilitet. Uanset om du har brug for vores services ad hoc eller hele vinteren, om du er en privatperson med få meters fortov, du ikke kan overskue at rydde for sne, eller en virksomhed med store parkeringspladser, så gør vi os altid umage.

Snevagten er et professionelt snerydningsfirma, og vi har landets bedste mandskab. Derudover har vi en stor maskinpark, med Danmarks største sneplov på mere end 4,5 meter i bredden. Vi ved hvor vigtigt, det er for dig at komme trygt igennem vinteren, men vi ved også hvor besværligt, det kan være at holde fortove og andre arealer ryddet for sne fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen, som loven foreskriver.

Har du nogen spørgsmål, kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, eller vil du gerne bestille en besigtigelse af dine arealer, så du kan få en helt nøjagtig pris lige efter dine behov? Så kontakt os allerede i dag på tlf. eller skriv til os. Vi sidder klar ved telefonen, alle døgnets 24 timer ved akut behov i vinterhalvåret og ved henvendelse, vender vi tilbage så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.