Skip to main content

Snerydning i Hjørring

Få professional snerydning i Hjørring hos Snevagten

Snevagten A/S er det sikre og trygge valg, hvis du skal have foretaget snerydning, saltning eller generel glatførebekæmpelse i Hjørring. Det er det, fordi vi har over 10 års erfaring med at foretage snerydning og saltning af veje og andre områder i hele landet. Vores tilgang til arbejdet er altid seriøs, professionel og effektiv, og det er noget, du skal kunne mærke!

Vi står klar døgnet rundt, da sne og frost som bekendt ikke holder sig til en 8-timers arbejdsdag, og vi klarer alle slags opgaver for alle slags kunder. Hvis du er privat grundejer, så er du vores yndlingskunde, og hvis du er institutionsleder i det offentlige eller direktør for en privat virksomhed, er du også vores yndlingskunde. Vi prioriterer alle kunder ens, så uanset hvad du skal have ordnet, så tager vi os af det, også selvom en kæmpekunde skulle stå med et akutbehov nu og her, til flere millioner.

Vi forsøger altid at stille vores kunder så tilfredse som muligt, og derfor tilbyder vi også en helt unik tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du ikke skal betale, hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde indenfor den stipulerede ramme af vores aftale. Det er menneskeligt at fejle, men vi synes ikke, det er noget, vores kunder skal betale for. Vi regner dog ikke med at lave fejl, for vi er understøttet af innovative redskaber og værktøjer, og så har vi intet mindre end Danmarks største maskinpark.

Få vores fastprisaftale på snerydning

Vi tilbyder desuden at matche priser, der sikrer alle vores kunder den laveste pris på markedet. Derfor kan du trygt lave en fastprisaftale med os, så du er sikret snerydning i Hjørring til en fast, lav pris hele vinteren. Hvorfor ligge søvnløs om natten over evt. snefald og -rydning, når vi kan tage os af alle dine vinterudfordringer? Det kan hurtigt blive en dyr affære at lade det ligge.

For mange institutioner som for eksempel plejehjem, vuggestuer eller børnehaver, er garantien for frit farbare gangarealer vitale. Her færdes særligt mange mennesker, som i den ene eller anden grad er sårbare overfor sne og frost på veje, stier og fortove. Snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse er yderst vigtigt, så børn og ældre kan bevæge sig sikkert ind og ud af disse institutioner.

Hvis du gerne vil være sikker på at få en grundig og professionel snerydning, når sneen falder, så er Snevagten et sikkert og trygt valg.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du bor i eller har en virksomhed i Hjørring, og du gerne vil sikre snerydning, saltning og en almen glatførebekæmpelse, når sæsonen indtræffer, så er Snevagten et oplagt valg. Vi har en enormt bred og lang erfaring med det hvide og våde og generelt en stor viden om snerydning. Vi har en række effektive systemer og redskaber, som hjælper os med at forudsige vejret, så vi hurtigst muligt kan rykke ud til dine arealer i Hjørring og omegn døgnet rundt. Så er du altid sikret gangbare arealer, uanset om du er privat grundejer eller virksomhedsejer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål til vores services, vores arbejder og referencer. Vi sidder klar til at lytte til dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig. Du kan få et uforpligtende tilbud, enten ved at prøve vores prisberegner, eller også kan vi lave en aftale om, at vi kommer og besigtiger dine arealer. Det gør vi selvfølgelig kvit og frit. Ellers kan du sende os en mail til kundeservice@snevagten.dk, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.