Skip to main content

Snerydning Frederikshavn

Få effektiv og billig snerydning i Frederikshavn

Kender du Snevagten? Vi er en af Danmarks største snerydningsvirksomheder, og vi dækker alle steder i landet, og det gælder selvfølgelig også i Frederikshavn. Vi har over 10 års erfaring med snerydning, saltning og almen glatførebekæmpelse, og det er vores mål, at vores kunder bliver stillet fuldt tilfredse hver vinter, når vi gør det, vi er bedst til.

Vi har fuldt fokus faglighed og et højt serviceniveau. Vi har en række fordelagtige vinterservices, som sætter dit behov i centrum. Vi tager alle opgaver ind, og du er lige så velkommen i vores butik, som privat person med tilstødende offentlige arealer, som skal holdes fri for sne og saltes, som du er, hvis du ejer en stor virksomhed i Frederikshavn, med store parkeringspladser, indgangsveje og stier. Vores services og garantier dækker fuldt ud i begge tilfælde.

Hvis du ejer en virksomhed, forretning eller leder en offentlig institution, og du gerne vil være sikker på, at dine kunder og medarbejdere trygt kan færdes på dine områder, så er Snevagten det bedste bud, du finder i Frederikshavn og resten af landet. Uden ordentlig snerydning og glatførebekæmpelse, sætter du faktisk virksomhedens drift på spil, da du, foruden bøder, risikerer at dine kunder og medarbejdere ikke dukker op.

Ejer du en privat grund, med tilstødende fortove, stier eller trapper, så tager Snevagten sig af det, til en fast, lav pris hele vinteren. Loven dikterer, at du skal holde disse arealer farbare og fri for sne i tidsrummet 7-22. Dette krav er ikke altid lige nemt at opfylde, hvis du møder tidligt på arbejde, skal på ferie, eller du blot er forhindret af anden grund. Snevagten dukker op, uden du behøver at spørge, når vintervejret rammer.

Høj kvalitetskontrol med snerydningsarbejdet

Kvalitet betyder alt for os, hos Snevagten. Kvalitet og kundernes fulde tilfredshed. Hvis ikke folk er tilfredse med vores arbejde, giver vi pengene retur. Vi sikrer denne tilfredshed med vores stramme kontrolsystemer, som er med til at sikre, at vi altid kan levere på et højt niveau. Vores direkte indrapporteringer fra marken sætter os således i stand til, at vi hele tiden præcist kan vurdere behovet for snerydning, saltning mm. Vores kontor er døgnbemandet, og vi er yderst forberedte på akutte situationer.

Samtidig har vi udviklet vores helt egen software til effektiv kundestyring, som giver os det fulde overblik over alle detaljer, så vi altid ved, hvornår vejret og vinteren slår til. Vores medarbejdere kan altid logge på og se et præcist kort over dine arealer, så de ved, hvordan opgaven ser ud. Som kunde hos Snevagten vil du derfor opleve glæden ved at møde en snefri virksomhed hver morgen.

Tilfredshedsgaranti på snerydning i Frederikshavn

Vi sætter en kæmpestor ære i vores arbejde for vores kunder. Hvis ikke I er tilfredse, så kan vi ikke være tilfredse. Derfor har vi en helt unik tilfredshedsgaranti, som går ud på, at hvis du ikke finder vores arbejde tilstrækkeligt i forhold til vores indgåede aftale, så rykker vi ud og forsøger at rette op på fejlen med det samme. Hvis vi ikke skulle kunne klare det, indenfor aftalens rammer, så skal du ikke betale. Hvis du indgår en fastprisaftale, så får du denne service, plus an masse andre, hele vinteren, til samme pris, uanset hvor meget sne og frost vi skal rydde for dig.

Derudover så vil vi også være det billigste bud på snerydning i Frederikshavn. Derfor matcher vi prisen, hvis du finder et sammenligneligt tilbud til en lavere pris et andet sted. Vi matcher straks prisen, så du altid er sikret den lavest mulige pris. Denne garanti gælder også for nuværende kunder, og de opfordres altid til at afsøge markedet, så de også altid får sikret den laveste pris.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.