Skip to main content

Snerydning på Frederiksberg

10 års snerydning og saltning på Frederiksberg

Hvis din ejendom eller virksomhed skal være med på vores snerute på Frederiksberg, så ring til os på tlf. eller skriv til os. Snevagten har mere end 10 års erfaring med saltning og snerydning på Frederiksberg, og da det er lige i vores nærområde, kan vi være fremme på under en time.

Vi ved også at prisen er vigtig for dig, og netop derfor har vi gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at finde den. Prøv vores helt egen prisberegner her på hjemmesiden og få en snerydningspris på under ét minut.

Derudover er vi hos Snevagten de eneste i Danmark, der tilbyder at matche priser på snerydning og saltning. Vi prioriterer dig først, så hvis du har fået en bedre pris et andet sted, matcher vi den selvfølgelig. Vores medarbejdere er servicemindede, og vi vil bestræbe os for, at du er tilfreds.

Professionel rydning af sne med tilfredshedsgaranti

Vi mener, at vores kunders – altså din – tilfredshed kommer først. For at leve op til dine forventninger, har vi udviklet en døgnservice til vores kunder på Frederiksberg. Det betyder at vi altid står klar til at besvare dine spørgsmål, og at du altid kan få fat på en ledende medarbejder. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på tlf. eller skrive til os.

Om du er storkunde eller privatperson betyder ikke noget for os. Vi ved, det er vigtigt at være tilgængelige for at tilbyde den bedste kundeservice i branchen, og vi vil gerne tage dig trygt igennem vinteren. Derfor har vi også de medarbejdere og maskiner, der skal til for at rydde din sne på bedste vis. Vidste du, at vi har Danmarks største snerydningsplov, der er mere end 4,5 meter bred? Derudover har vores friske medarbejdere stor ekspertise med saltning og snerydning, og mange års erfaring i branchen. På den måde kan vi gøre det billigere/bedre end vores konkurrenter.

Vi begrænser mængden af salt

Vi ved at salt er skadeligt på mange måder, både for planter, træer, biler og dyr. Ikke alle er lige bevidste om, hvilke konsekvenser saltning af veje har for miljøet, men det er vi. Derfor er vi meget opmærksomme om at holde vores brug af salt på et minimum. Der findes selvfølgelig alternativer til salt, både i form af andre tø-midler og f.eks. grus, der bruges meget i Sydeuropa så der stadig er greb i vejene. Salt er dog den billigste mulighed, og for at kunne give dig den bedste pris, vælger vi stadig at bruge salt.

Vi har metoder at begrænse mængden af salt i vores arbejde. Vidste du, at saltet giver en tø-effekt på vejene ved lavere temperaturer, hvis man opløser det i vand først? Det gør vi selvfølgelig med vores og udover, at det er mere effektivt, så nedsætter den metode faktisk vores saltforbrug med 40%. Derudover har vi sat kameraer på de største af vores sneryddere, så vi kan følge med i, hvor meget salt vi spreder. På den måde kan vi altid tilpasse mængden af salt, vi bruger og begrænse den så meget som muligt. Det mener vi har stor betydning for både miljøet og dig som kunde, da vi begrænser skader på planter, biler og dyr.

Generelt tager vi vores arbejde med saltning og snerydning meget seriøst. Udover at vi bestræber os på at alle vores kunder er tilfredse, fokuserer vi også på at arbejde så effektivt og skånsomt for dig og dine omgivelser som muligt. På den måde er der mange gode grunde til at kontakte os fra Snevagten på tlf. eller via. kontaktformularen her på siden og få et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.