Skip to main content

Snerydning i Ballerup

Ballerup har godt og vel 40.000 indbyggere, og byens historie går tilbage til 1682, hvor det bare var en lille landsby. Ballerup Kirke, med de snehvide mure rundt om, er endnu ældre og har altså i mange år haft sne på taget. Men du fra Ballerup ved sikkert allerede alt dette. Hvis sneen melder sig, og du går på udkig efter nogen til at tage tjansen med snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse, så tag fat i os! Hos Snevagten tager vi fat i skovlen og gør det sure arbejde for dig.

Professionel snerydning i Ballerup

Loven siger, at du som privatperson skal sørge for, at det er tilgængeligt og sikkert at bevæge sig på dine arealer, samt tilstødende fortove fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen. Det kan godt være svært at nå, hvis man har fuldtidsjob, børn eller en masse andre ting man hellere vil. For de mange virksomheder rundt omkring i Ballerup gælder de samme regler. Dog skal virksomhederne også sørge for, at deres medarbejdere kan bevæge sig sikkert rundt på arbejde i hele virksomhedens åbningstid. Dette gælder både de tidlige dagsinstitutioner og de sene barer.

Det er her Snevagten kommer ind i billedet. Vi er et professionelt snerydningsfirma, med Danmarks bedste mandskab, stor maskinpark og mere end 10 års erfaring i branchen. Vi lægger vægt på omhu, pålidelighed og effektivitet i vores arbejde med rydning af sne, og vi har haft mange glade kunder i hele Hovedstadsområdet og Ballerup i årevis. Vi bestræber os altid på at være de bedste, og derfor tilbyder vi følgende services:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

100% tilfreds eller pengene tilbage

Udover at vi er Danmarks billigste snerydningsfirma på grund af vores gode priser, så vil vi også være Danmarks bedste. Med vores priser sikrer du dig, at du altid får den billigste pris hos os. Vi matcher nemlig vores konkurrenter på lige vilkår.

Vores tilfredshedsgaranti er helt unik i branchen, og enkelt fortalt får du dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds, med det arbejde, vi har udført. Vi bestræber os altid på at levere de bedst mulige resultater hver gang, men det er trods alt menneskeligt at fejle. Du skal derfor se vores tilfredshedsgaranti som din sikkerhed for, at du ikke skal betale for de eventuelle fejl, der kan opstå henad vejen. Din oplevelse er det vigtigste for os, og derfor giver vi dig som de eneste i Danmark denne tilfredshedsgaranti.

Ballerup bliver ryddet for sne

Hos Snevagten prioriterer vi alle vores kunder lige højt, og vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at vi gør vores arbejde ordentligt. Det gælder naturligvis uanset, om du er en privatperson, der skal have klaret snerydning ad hoc, eller om du har en virksomhed med store arealer, der skal have snerydning, saltning og glatførebekæmpelse regelmæssigt.

Som udgangspunkt bruger vi moderne maskiner, når det er muligt. Det er som regel den mest effektive løsning, men selvfølgelig smøger vi også gerne ærmerne op og tager fat i både skovl og kost, hvis opgaven drejer sig om trapper, fortove eller andre mindre arealer. Lige meget hvad, så kan du forvente, at vi gør vores arbejde ordentligt og med god samvittighed.

Er du interesseret i en snerydningsaftale med os? Eller har du spørgsmål til nogle af vores services? Kontakt os i dag på tlf. eller skriv en mail til os her på siden. I vinterhalvåret sidder vi klar 24/7, og vi vender altid tilbage på din mail hurtigst muligt. Så kan du komme nemt igennem vinteren i Ballerup.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.