Skip to main content

SNERYDNING AMAGER

Effektiv snerydning på Amager

Bor du på Amager, og gruer du for de massive mængder af sne, der nogle gange finder på at dale ned fra himlen i de mørke vintermåneder?

Hos Snevagten står vi klar til at gå i krig med sneen og de glatte veje og fortove, som hører med til en dansk vinter. Vi tilbyder snerydning på Amager og i den resterende del af landet. Der er faktisk ikke den landsdel, vi ikke opererer i, og der er heller ikke den type af sneopgave, vi ikke giver os i kast med. Vil du gerne have vores hjælp til snerydning og saltning, hører vi derfor meget gerne fra dig.

Hvad får du, når du bestiller snerydning på Amager hos os?

  • Snerydning og saltning til en god pris
  • Fastprisaftale eller snerydning efter behov – det er dit valg
  • Professionel snerydning med det rette maskinel
  • Snerydning og glatførebekæmpelse på alle tider af døgnet
  • Døgntelefon og udrykning ved akut behov
  • Tilfredshedsgaranti og gode priser

Vi tilbyder også GPS-dokumentation.

Professionel snerydning til billige penge

Hos Snevagten bryster vi os af at være det bedste og billigste snerydningsfirma på Amager og i landet. Og det holder vi fast ved. Vores priser er til at betale sig fra, da vi gerne vil kunne tilbyde snerydning til alle, der har brug for det. For at kunne være helt sikre på at holde, hvad vi lover, tilbyder vi prismatch til dig som kunde.

Heri ligger der, at finder du en anden leverandør, der kan rydde sne hos dig til en bedre pris end den, vi kan tilbyde dig, så får du vores snerydning til samme pris. Vi går altså ind og matcher prisen, hvis du mod forventning skulle få et bedre tilbud hos en anden virksomhed, der rydder sne på Amager eller andre steder i landet.

Overlad trygt din snerydning på Amager til os

Som ejer af et hus eller en hvilken som helst anden bygning er du forpligtet til at rydde sne og salte de steder, hvor der færdes andre mennesker. Det være sig både fortove, der støder op til din grund, ved din skraldespand eller din postkasse. Du skal kort sagt sørge for, at der ikke er glat på færdselsarealerne ved din grund.

Sker der ulykker, fordi du ikke selv har haft tid til at komme ud med sneskovlen og posen med salt, kan du blive gjort ansvarlig i forhold til erstatning. Og det kan altså godt blive en dyr affære.

Vil du gerne slippe for at skulle bekymre dig om at få ryddet sne og saltet hjemme i privaten eller ved din virksomhed, kan du trygt lade os om opgaven. Vi er eksperter i sne og eksperter i at forebygge glatte veje, stier og fortove. Vi ved, hvad der skal til i det uforudsigelige vintervejr, og vi har både mandskabet og maskinerne til at holde sneen og de glatte veje for døren.

Har du spørgsmål til vores ydelser?

Hvad enten vores snerydning på Amager eller andre steder i landet lyder interessant for dig, hører vi meget gerne fra dig, hvis du brænder inde med spørgsmål.

Der er altid en i den anden ende, når du ringer til os, og som guider dig efter dine behov. Du kan fange os på telefon 73 70 84 48. Du kan også skrive til os gennem vores chatfunktion her på hjemmesiden eller sende en mail i vores retning til kundeservice@snevagten.dk. Hos Snevagten er du altid garanteret en hurtig svartid.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål til snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen i højre side med dit navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.