Snerydning på Bornholm

Selv på Solskinsøen kan der falde sne. Boede du der i 2010, kan du sikkert godt huske det nærmest historiske snekaos, der indtraf den vinter. 

Hos Snevagten rydder vi sne overalt i det ganske danske land – og vi tilbyder også snerydning på Bornholm. Vi har ryddet sne de seneste mange år, og vores mandskab og maskinel er beredt til selv det største snekaos. Hvad enten du bor i Allinge, Nexø eller et helt tredje sted på Bornholm, kommer vi også gerne forbi dig, når der skal ryddes sne og saltes for at undgå glatte veje og fortove.

Snerydning på Bornholm til private og erhverv

Det har ingen betydning for os, om du henvender dig som privatkunde eller som erhvervsdrivende. Vi tilbyder vores snerydning på Bornholm til alle, og hvad enten du har en mindre opgave med et fortov og en indkørsel, der skal ryddes, eller du henvender dig på vegne af en boligforening med en stor parkeringsplads, kører vi også gerne forbi dig og fjerner is og sne.

Vores vinterservice henvender sig til store som små kunder, og med vores hjælp er det ingen sag at have en række af snepligter. Vinteren kan bare komme an – vi står klar til at gå i krig med sne og isglatte veje.

Hvad skal du betale for snerydning på Bornholm?

Din pris på snerydning vil altid være en individuel sag. Det afhænger af hvor stort et areal, du vil have os til at holde. Det afhænger også af, om du vil have en fast aftale med os om vinterservice, eller du foretrækker at ringe efter os, når det brænder på. Men èn ting kan du være sikker på, når det drejer sig om snerydning på Bornholm hos Snevagten.

Du kan ikke få ryddet sne til en bedre pris end hos os. Det tør vi godt love dig.

Vi matcher prisen, hvis du mod forventning skulle finde en virksomhed, der kan rydde sne hos dig til billigere penge end hos os. Hos Snevagten holder vi nemlig altid, hvad vi lover.

Brug vores prisberegner for at få en hurtig pris

Vil du gerne have en pris på snerydning på Bornholm eller andetsteds i Danmark? Så kan du gøre brug af vores prisberegner. Den regner lynhurtigt en pris ud til dig, så du har noget at forholde dig til. Alt du skal gøre er at bruge et par minutter på at indtaste de oplysninger, vores prisberegner har brug for, og så står du kort efter med en pris i hånden.

Prisen, der kommer frem, er en vejledende pris. Der kan derfor være mindre justeringer, hvis du efterfølgende indhenter et tilbud på snerydning fra os. 

Kontakt os allerede i dag, og få et tilbud på snerydning på Bornholm

Lige meget om du har spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde inden for snerydning, eller hvor vi tilbyder snerydning på Bornholm, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os via vores chatfunktion på hjemmesiden, og du har også mulighed for at sende os en mail på kundeservice@snevagten.dk.

Vil du gerne have et levende menneske i røret? Så sidder vi også altid klar ved telefonen til at hjælpe dig. Grib knoglen og ring til os på 73 70 84 48. Så finder vi sammen frem til den ideelle form for snerydning til dig.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os