Har du brug for at få nogen til at stå for din ? Så er Snevagten et trygt valg. Vi har mere end 10 års erfaring med snerydning og saltning af veje, og vi har en meget seriøs og professionel tilgang til vores arbejde.

Vores medarbejdere rykker hurtigt ud og står for snerydningen ved din virksomhed, institution eller dit private hjem, hvis der falder sne. Vi har en lang række smarte systemer, der gør os i stand til hele tiden at følge med i, hvor præcis der falder i vores kunders områder. Derfor kan du som kunde hos os føle dig tryg ved, at der er ryddet sne, så det er muligt at komme sikkert ind og ud af din bygning, selvom det sner og der er isglatte veje.

Vi har både små og store kunder, som alle har stor betydning for os. Som kunde hos os er du i centrum, og vores kunder får en lang række services, som skal gøre det så nemt som muligt at få udført snerydning hos os.

VI TILBYDER EN FASTPRISAFTALE

Mange virksomheder har nemlig prøvet at måtte sende medarbejdere på tidlig juleferie de år, hvor der har været et kraftigt nedbørsfald. Det kan blive en dyr affære, og derfor vælger mange virksomheder at lave en fast prisaftale, så de har en sikkerhed for, at vejene bliver ryddet.

Med vores faste prisaftale er du sikker på at få varetaget din , uanset hvor meget sne der falder til samme, lave pris som normalt. En fastprisaftale giver samtidig virksomhedens økonomiansvarlige et overblik, fordi de ved præcis hvilke udgifter de får til snerydning, så det ikke er et beløb, der varierer fra år til år.

For mange institutioner som for eksempel et plejehjem eller en vuggestue eller børnehave, er garantien for en snerydning også vigtig, så børn og gamle kan komme sikkert ind og ud af institutionen.

Så hvis du gerne vil være sikker på en grundig snerydning ved dit hjem eller din arbejdsplads, når sneen falder, så er Snevagten et godt valg.

KONTAKT OS

Vi har mange års erfaring og en stor viden om snerydning. Ved hjælp af vores effektive systemer kan vi hurtigt rykke ud til dit hjem eller din virksomhed eller forretning i og varetage din snerydning, så du kan måde op til tilgængelige og sikre veje om morgenen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at lytte på dine ønsker og behov, så vi kan finde den bedste løsning til netop dig. Ring til os i dag og fortæl os, hvad du har brug for af . Så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os