Skip to main content

Saltning i København

Har du brug for professionel og grundig snerydning og saltning, der bliver gjort med et smil på læben, så er du kommet til det rette sted. Snevagten salter og rydder sne i hele København. Vi har hovedkontor i Rødovre, og derfor kan vi rykke ud ved akut snefald overalt i København indenfor bare én time.

Unikke garantier i København

Her hos Snevagten har vi mere end 10 års erfaring med vores arbejde. De mange år på bagen gør, at vi ved, hvad der er vigtigt for dig i forbindelse med saltning, snerydning og glatførebekæmpelse. Derfor har vi to unikke garantier som en fast del af vores vinterservices – pris match og tilfredshedsgaranti.

Vi ved at prisen betyder en hel del, uanset om du er privat grundejer, formand i andelsboligforeningen eller ejer af en større virksomhed. Vi vil være billigst, og det er vi også. Vores pris match er nemlig din sikkerhed for, at du ikke får de samme services som her til billigere penge et andet sted. Skulle du modtage et bedre tilbud fra en af vores konkurrenter, så matcher vi prisen på stedet. Det samme gælder, hvis du allerede har en snerydningsaftale, og du gerne vil efterprøve den.

Udover at vi er Danmarks billigste snerydningsfirma, så er vi også det bedste. Vi giver nemlig, som det eneste selskab i branchen, 100% tilfredshedsgaranti. Lever vi ikke op til dine forventninger, overholder vi ikke vores aftale, eller skulle en af vores dygtige ansatte på beklageligvis begå en fejl, der ikke kan rettes op på, så er der ingen afregning. Du skal ikke betale for vores fejl, og det er vigtig for os, at du er tilfreds med det arbejde, vi udfører for dig.

Udover de to unikke garantier, så har vi også en masse andet oppe i ærmet:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Snevagten bruger mindre salt

Vejsalt som tømiddel til glatførebekæmpelse er desværre ret hårdt for miljøet og har adskillige konsekvenser. Det øger rust på biler og cykler, samt ødelægger belægninger på veje og murværk. Værre end det, så går salt ind og ødelægger vejtræer og planter på flere forskellige måder. Sidst men ikke mindst, så udtørrer salt poterne på vores elskede kæledyr. Salt har altså en del konsekvenser for miljøet, men med det omskiftelige vintervejr i Danmark, er det alligevel det mest effektive middel til bekæmpelse af glatføre.

Hos Snevagten vælger vi vejsalt, fordi det er billigt, og det holder prisen nede for dig som kunde. Til gengæld gør vi også alt, vi kan, for at minimere vores forbrug af vejsalt mest muligt. Eksempelvis tracker vi vores saltforbrug nøje, så vi kun salter hvor og når, der er brug for det. Derudover blander vi også salten op med vand, så vi på den måde kan spare op til 40% salt, uden at det går ud over effektiviteten.

Få vinterservices i dag

For os i Snevagten er det lige meget, om du bor eller arbejder i Lyngby, Brøndby  eller på Amager, for vi kommer altid med venligt mandskab og de rette maskiner. Hvis du er interesseret i et tilbud på saltning, snerydning eller glatførebekæmpelse i København så ring til os i dag på tlf. eller skriv en mail til os. Du kan også prøve vores prisberegner, hvis du vil have et bud på, hvad din opgave kommer til at koste. Ønsker du en mere nøjagtig pris, så kan du altid booke en helt gratis besigtigelse af dine arealer og få et gældende – men selvfølgelig uforpligtende – tilbud på snerydning.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning af din virksomheds udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38 71 17 00.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED


Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom.

Gå til prisberegneren

læs vores anmeldelser på facebook


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.